39η ΕΚΠΟΜΠΗ «MHTSI OM» (06.11.2014)

Untitled-2_09092014223357

Κάθε μέρα στις 11:50 πμ, το komikotragiko δημιουργεί ένα εκρηκτικό σατιρικό ειδησεογραφικό μίγμα με τον μοναδικό Γιώργο Μητσικώστα στην νέα του ραδιοφωνική εκπομπή Mhtsi Om στον Παραπολιτικά FM 90.1!

Περιεχόμενα επεισοδίου:

1. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου καλεί στο studio του SPAI την μουσική χορωδία της Συγγρού! Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης ξεδιπλώνουν τις ικανότητές τους στο τραγούδι, ερμηνεύοντας σε μία απολαυστική διασκευή το γνωστό τραγούδι «Enola Gay»! Με την φρέσκια διασκευή «Ebola Day»οι δύο γαλάζιοι βουλευτές περιγράφουν τί πρόκειται να συμβεί στη χώρα μόλις έρθει ο γνωστός ιός, εξαπολύοντας παράλληλα όλο το άχτι τους για τα αριστερά κόμματα (και όχι μόνο).

2. Σεραφείμ Κοτρώτσος και Ανδρέας Μαζαράκης σχολιάζουν την ειδησεογραφία της περιόδου.Εν συνεχεία υποδέχονται στο studio της εκπομπής τους τον ένα και μοναδικό Έλληνα που αρνήθηκε να ακολουθήσει την πεπατημένη και αντί να ιδρύσει κόμμα, ίδρυσε ΤΕΛΕΙΑ. Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης με τον νέο πολιτικό αρχηγό Απόστολο Γκλέτσο, που σίγουρα θα συζητηθεί.

Ακολουθεί ολόκληρη η τριακοστή ένατη εκπομπή!

Κάντε Like στη σελίδα της εκπομπής στο facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: