Στο ιατρείο φυλακών Κορυδαλλού με ακατάπαυστο λόξιγκα ο Ηλίας Κασιδιάρης!

epithesi-stuliou-kata-kanelli.w_l

Αρνητικές εξελίξεις στην υγεία του προφυλακισμένου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής φέρνουν οι συνεχείς αναφορές του ονόματός του κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του χθεσινού φραστικού επεισοδίου στη Βουλή μεταξύ Λιάνας Κανέλλη και Γιώργου Στύλιου!

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης οπότε και ξεκίνησε η λογομαχία στη βουλή στην οποία αναφέρθηκε σε έντονο ύφος το όνομά του από τον μέχρι εχθές Υφυπουργό Παιδείας Γιώργο Στύλιο, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης άρχιζε να εμφανίζει τα πρώτα δικαιολογημένα συμπτώματα στο διάφραγμά του.

Ο έντονος και συνεχής λόξιγκας που εκδήλωσε αρχικά δεν φάνηκε να ανησυχεί σε πρώτη φάση τους γιατρούς οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για τα όσα είχαν ειπωθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Εν συνεχεία όμως, το έντονο λεκτικό κοινοβουλευτικό επεισόδιο που είχε ως επίκεντρο το πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη πήρε πολύ μεγάλες και απρόβλεπτες για πολλούς πολιτικές διαστάσεις προκαλώντας μέχρι και την απόπεμψη του Γιώργου Στύλιου από το πόστο που είχε στην κυβέρνηση.

Τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ με τις συνεχείς και δικαιολογημένες αναφορές (εξαιτίας του επεισοδίου Στύλιου-Κανέλλη) στο όνομα του Ηλία Κασιδιάρη, όπως ήταν φυσικό, συνέχισαν να δίνουν και να παίρνουν στην ελληνική τηλεόραση.

Όλα αυτά είχαν ως δραματικό αποτέλεσμα την ένταση του λόξιγκα και την εξακολούθησή του παρά τα δεκάδες ποτήρια εμφιαλωμένο νερό που χορηγήθηκαν εγκαίρως από τους ιατρούς της φυλακής στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

«Σταματήστε να αναφέρεστε άλλο το όνομα του Ηλία Κασιδιάρη! Όπως πάει το πράγμα, ο λόξιγκας δεν πρόκειται να του σταματήσει ποτέ!

Του έχουμε δώσει να πιει 50 λίτρα νερό από χθες το μεσημέρι και παρ’ όλα αυτά δεν λέει να του φύγει με τίποτα». 

η σημερινή δραματική έκκληση των γιατρών των φυλακών Κορυδαλλού στον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας μας.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής πρόκειται να παραμείνει στο ιατρείο του σωφρονιστικού καταστήματος για όλη τη σημερινή ημέρα, με όλους τους γιατρούς των φυλακών να πραγματοποιούν αλλεπάλληλες προσευχές ώστε να σταματήσουν επιτέλους οι συνεχείς αναφορές στο όνομά του από τα κανάλια και τα sites.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: