Τεχνική Μιγιάγκι για εκπαίδευση στο Καράτε, το βάψιμο στη Λεωφόρο από τους Παναθηναϊκούς!

1008236_0

Αλλάζουν πλήρως τα δεδομένα για τις εθελοντικές εργασίες βαψίματος κλπ εργασιών που είχαν εκτελεστεί από οπαδούς του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου τον Ιούλιο του 2013.

Ρόλο Μιγιάγκι από τη γνωστή ταινία Karate Kid καταλογίζουν ευθέως στον Γιάννη Αλαφούζο!

Για ενορχηστρωμένη προσπάθεια του προέδρου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου να εκπαιδεύσει ως σύγχρονος Μιγιάγκι τους φίλους της ομάδας του στην πολεμική τέχνη του καράτε, κάνουν λόγο ανώνυμες καταγγελίες στην ΕΠΟ από πράσινους οπαδούς που συμμετείχαν στις εθελοντικές εργασίες που είχαν γίνει στο παρελθόν με εντολή της διοίκησης της ομάδας.

Ειδικότερα σύμφωνα με τις καταγγελίες-φωτιά που έφτασαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΠΟ, ο Γιάννης Αλαφούζος με το πρόσχημα της εκτέλεσης εργασιών προς όφελος της ιστορικής έδρας της ομάδας, ήθελε στην πραγματικότητα να μάθει στους φίλους της ομάδας του ΚΑΡΑΤΕ προκειμένου να καταφέρει στο άμεσο μέλλον να δημιουργήσει οργανωμένες στρατιές καρατεριστών με ορμητήριο τη Θύρα 13.  

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα από μία εκ των καταγγελιών που έχουν αρχίσει ήδη να διερευνώνται από την ΕΠΟ:

«Αναγκάζομαι δυστυχώς να λύσω τη σιωπή μου καθυστερημένα αλλά θα το κάνω γιατί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει να μας αναθέτει εργασίες για να μάθουμε καράτε, κι έχω πραγματικά βαρεθεί και αγανακτήσει με τα καμώματά του.

Λοιπόν, δεν ξέρω τί τον έπιασε τον κύριο Αλαφούζο εκείνη την περίοδο αλλά όλες αυτές οι εργασίες που μας έβαζε να κάνουμε στη Λεωφόρο τον Ιούλιο του 2013 δήθεν για την ανάπλαση του γηπέδου, εξυπηρετούσαν στην πραγματικότητα έναν βρώμικο σκοπό που ξεπερνάει τα αθλητικά πλαίσια.

Ο τύπος είναι τρελός! Την έχει δει Μιγιάγκι. Νομίζει ότι είναι και αυτός δάσκαλος καράτε. Είμαι βέβαιος ότι έχει δει το Karate Kid και έχει μελετήσει όλες τις μεθόδους και τις τεχνικές που χρησιμοποιούσε στην ταινία ο Μίστερ Μιγιάγκι για να μάθει καράτε σε εκείνο το παιδαρέλι τον Ντάνελ τον Λαρούσο.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που μας έβαζε τότε να βάφουμε και να κάνουμε διάφορες αγγαρείες. Όσοι δεν έχουν δει την ταινία Karate Kid καλό είναι να την δουν άμεσα για να καταλάβουν τί ακριβώς στο νου του ο πρόεδρος της ομάδας μας.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μία από τις μέρες που εκτελούσαμε βάψιμο στα κάγκελα του γηπέδου, είχε εμφανιστεί ξαφνικά ο Αλαφούζος μπροστά μας με ύφος Μίστερ Μιγιάκι και φορώντας αυτή την περίεργη μαντήλα που φοράνε στο μέτωπο οι  καρατερίστες.

Επίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το απόγευμα που είδα με τα ίδια μου τα μάτια τον Γιάννη Αλαφούζο να προσπαθεί να φυτεύσει αυτά τα δένδρα νάνους που συνήθιζε να φροντίζει στην ταινία ο Μιγιάγκι. Μπονσάι λέγονται αυτά αν δεν κάνω λάθος.

Ε ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ Mister Αλαφούζο – Μιγιάγκι. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται γίνουν ποτέ οι Λαρούσοι σου, όπως ονειρεύεσαι!

Δηλώνω ευθαρσώς λοιπόν ότι πρόκειται να απέχω από όλες τις υπόλοιπες εργασίες που μας έχει αναθέσει να εκτελέσουμε ο Γιάννης Αλαφούζος για να μάθουμε ΚΑΡΑΤΕ!»

Επείγουσα έρευνα για τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως, ξεκίνησε η ΕΠΟ!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στους δημοσιογράφους ότι η ομοσπονδία του έχει ήδη ξεκινήσει την εξονυχιστική διερεύνηση όλων των καταγγελιών των πράσινων οπαδών, επισημαίνοντας ότι δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση να δημιουργηθούν στο μέλλον στρατιές από καρατερίστες οπαδούς που θα δημιουργούν έκτροπα στα γήπεδα της Super League.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Αρέσει σε %d bloggers: