Έληξε ο συναγερμός στην Marlboro για τη σύγχυση της Κανέλλη από το επεισόδιο με τον Στύλιο!

701a94822e59c0007bfe9f22c52e1c05

Αργά το βράδυ της Παρασκευής έληξε τελικά η κατάσταση κόκκινου συναγερμού που είχε σημάνει από αργά το μεσημέρι της Πέμπτης σε όλα τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της καπνοβιομηχανίας Marlboro που βρίσκονται στη χώρα μας.

Η κατάσταση συναγερμού είχε κηρυχθεί δικαιολογημένα από τον υπεύθυνο της Marlboro στη χώρα μας λίγα μόλις λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση της έντονης λεκτικής αντιπαράθεσης που είχε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη με τον πρώην Υφυπουργό Παιδείας Γεώργιο Στύλιο.

Ο πολύ μεγάλος εθισμός της Λιάνας Κανέλλη στο κάπνισμα τσιγάρων, εθισμός ο οποίος επιτείνεται σε μεγάλη έκταση κάθε φορά που η βουλευτίνα του ΚΚΕ βρίσκεται σε κατάσταση σύγχυσης ήταν αυτός ο οποίος έκανε το προϊστάμενο της Marlboro στην Ελλάδα να λάβει το παραπάνω απόλυτα δικαιολογημένο προληπτικό μέτρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως είχε γνωστοποιήσει στενός συνεργάτης της Λιάνας Κανέλλη στο παρελθόν, κάθε φορά που η Λιάνα Κανέλλη έχει τα νεύρα της από κάποιον καυγά καπνίζει εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων Marlboro, συνεχόμενα.

Η χρόνια αυτή συμπεριφορά που εμφανίζει η Λιάνα Κανέλλη μετά τους καυγάδες της, είναι αυτή που έχει αναγκάσει το παράρτημα της Marlboro στη χώρα μας σε αυτές τις περιπτώσεις να κηρύσσει σε κατάσταση συναγερμού όλους τους εργαζομένους της πανελλαδικά.

Στόχος της κατάστασης συναγερμού η οποία συνεπάγεται αυτόματα την υπερωριακή απασχόληση των εργαζομένων είναι να πραγματοποιούνται εγκαίρως όλοι οι απαιτούμενοι ανεφοδιασμοί με τσιγάρα της εταιρείας σε όλα τα σημεία πώλησης Marlboro της ελληνικής επικράτειας (περίπτερα, καταστήματα ψιλικών κλπ).

Ακολουθούν χαρακτηριστικά όλες οι δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους ο υπεύθυνος της Marlboro στην Ελλάδα λίγα μόλις λεπτά μετά την λήξη του πολύωρου συναγερμού: 

«Αμέσως μόλις ενημερώθηκα ότι η Κανέλλη τσακώθηκε πάλι, έπραξα το αυτονόητο.

Η κατάσταση συναγερμού είναι κάτι που σίγουρα απογοητεύει πολύ τους εργαζομένους μου καθώς δουλεύουνε αναγκαστικά υπερωρίες και κουράζονται υπέρμετρα, αλλά δεν γίνεται και αλλιώς.

Η συγκεκριμένη κυρία είμαι σίγουρη ότι καπνίζει ακόμη όταν κάνει μπάνιο!

Το σωματείο των εργαζομένων μας προσπαθεί εδώ και χρόνια να την πείσει να κόψει επιτέλους αυτό το ρημάδι το τσιγάρο, μόνο και μόνο για να μην δουλεύουν υπερίωρες οι υπάλληλοι εδώ εξαιτίας της.

Αυτή όμως δεν δείχνει να συγκινείται και πολύ δυστυχώς.

Ελπίζω κάποτε να κόψει το κάπνισμα μπας και επανέλθει ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα των εργαζομένων μου που αναγκάζονται να κουράζονται συνεχώς εξαιτίας της.

Ή τουλάχιστον να σταματήσει να τσακώνεται συνεχώς, αν και νομίζω για αυτήν κάτι τέτοιο είναι πιο δύσκολο και από το να κόψει το τσιγάρο».

Σημειώνουμε ότι η κατάσταση συναγερμού είχε σχεδιαστεί να διαρκέσει συνολικά 48 ώρες, όσο δηλαδή είναι το διάστημα που διαρκεί συνήθως η υπερκατανάλωση τσιγάρων από την Λιάνα Κανέλλη.

Ευτυχώς όμως για τους εργαζομένους στην εταιρεία αργά το βράδυ της Παρασκευής η βουλευτής του ΚΚΕ επικοινώνησε με τα γραφεία της Marlboro και γνωστοποίησε ότι τα νεύρα από το επεισόδιο με τον Στύλιο της έχουν πλέον περάσει.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: