Την υποψηφιότητά της με την «ΤΕΛΕΙΑ» του Γκλέτσου ανακοίνωσε η Σοφία Ορθή!

665_9352c48f-4635-4ce1-b8ee-7e25fcbf35bc

Την ένταξή της στο νέο πολιτικό εγχείρημα του Απόστολου Γκλέτσου (ΤΕΛΕΙΑ) και την δυναμική της συμμετοχή σε αυτό, με προοπτική ακόμα και καθόδου της ώς υποψήφια βουλευτής της ΤΕΛΕΙΑΣ στις επόμενες εθνικές εκλογές, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η Σοφία Ορθή.

Η διάσημη Ελληνίδα γιατρός-παθολόγος που την γνωρίσαμε όλη εξαιτίας των παλιών αποκαλυπτικών ρεπορτάζ του Antenna, ανακοίνωσε την πρόθεσή της αυτή πριν λίγες ώρες μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο facebook, δηλώνοντας σε έντονο ύφος ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ιατρικού κόσμου της χώρας.

Όπως ήταν φυσικό, αμέσως μετά την ανάρτησή της αυτή, πλήθος Ελλήνων δημοσιογράφων συγκεντρώθηκε έξω από την κλινική που εργάζεται πυρετωδώς καθημερινά, προκειμένου να της αποσπάσει μία δήλωση.

Η Σοφία Ορθή, παρά τον μεγάλο φόρτο εργασίας που είχε εκείνη την ώρα, παραχώρησε στους δημοσιογράφους τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Ένας από τους λόγους που με έκαναν να συνταχθώ στο πλευρό του Απόστολου Γκλέτσου χωρίς δισταγμούς ήταν το γεγονός ότι αυτός αρνήθηκε πεισματικά να ακολουθήσει την πεπατημένη και να ιδρύσει και αυτός ένα κόμμα όπως κάνουν όλοι οι άλλοι.

Αν και δεν γνωρίζω κατά πόσο οι κοινωνικο-πολιτικές συνθήκες στην Ελλάδα έχουν ωριμάσει προκειμένου να εισαχθούν και οι ΤΕΛΕΙΕΣ στην πολιτική σκηνή, νομίζω ότι το εγχείρημα αυτού του Απόστολου θα έχει πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο.

Ως εργαζόμενη στον χώρο της υγείας εδώ και πολλά χρόνια, υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο στον δικό μου επαγγελματικό κλάδο αλλά και γενικότερα για το μέλλον αυτής της χώρας.

Πολλά μπράβο στον Απόστολο που έκανε επιτέλου κάτι διαφορετικό και δεν αποφάσισε να ασχοληθεί και αυτός με κόμματα.

Αλήθεια, τόσα κόμματα ιδρύονται τόσα χρόνια σε αυτή τη χώρα!

Και τί κατάφεραν ως χώρα; Να την οδηγήσουν στην πτώχευση και στην καταστροφή!

Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου το εγχείρημα αυτό του Απόστολου Γκλέτσου να γίνει η αρχή για την εδραίωση και άλλων σημείων στίξης στην πολιτική σκηνή της χώρας μας.

Eίναι εντυπωσιακό ότι τόσα σημεία στίξης έχουν μείνει μέχρι στιγμής αναξιοποίητα σε πολιτικό επίπεδο!

Παρενθέσεις, αγκύλες, παύλες πού είστε;

Δεν αγαπάτε αυτόν τον τόπο;

Δεν σας πνίγει και εσάς το δίκιο;»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: