Κατάργηση εφοριών και ίδρυση ευφοριών υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας!

No 741831

Οριστικό τέλος στον θεσμό της εφορίας δεσμεύτηκε ότι θα βάλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μόλις εκλεγεί πρωθυπουργός της χώρας!

Την ίδρυση νέου φορέα με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ευφορία» προανήγγειλε το μεσημέρι της Παρασκευής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο απαρχαιωμένος θεσμός της εφορίας έχει κλείσει πλέον τον κύκλο του και πρέπει άμεσα να αντικατασταθεί από έναν νέο θεσμό, τον θεσμό της Ευφορίας, ο οποίος αντί να προκαλεί εγκεφαλικά στους φορολογουμένους, θα δημιουργεί την απαραίτητη ψυχική και σωματική ευεξία σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

Η ίδρυση των Ευφοριών οι οποίες και πρόκειται να αντικαταστήσουν όλες ανεξαιρέτως τις εφορίες που λειτουργούν σήμερα εντός της ελληνικής επικράτειας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα, συγκαταλέγεται μάλιστα μεταξύ των βασικών προτεραιοτήτων που θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ακολουθεί αυτούσιες όλες οι σημερινές δηλώσεις-προεκλογικές εξαγγελίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σίγουρα θα συζητηθούν:

«Ελληνίδες και Έλληνες,

Συντρόφισσες και Σύντροφοι,

Κόντρα σε όλους αυτούς που εσκεμμένα συντηρούν ακόμη το απαρχαιωμένο σύστημα των εφοριών, ένα σύστημα άδικο και βάναυσο το οποίο το μόνο που κάνει είναι να ζητάει λεφτά και φόρους από τους Έλληνες πολίτες, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δικιά του εναλλακτική πρόταση.

Μία από τις πρώτες προτεραιότητες που θα έχει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι η πλήρης κατάργηση όλου αυτού του σάπιου θεσμού που έχει κλείσει εδώ και χρόνια τον αδιέξοδο κύκλο του.

Τις εφορίες πρόκειται να αντικαταστήσει ένας καινούργιος θεσμός, οι λεγόμενες Ευφορίες, μοναδικός σκοπός των οποίων θα είναι αυτό που υπονοείται ξεκάθαρα από τον τίτλο τους: Η πλήρης ψυχική και σωματική ευεξία όλων των Ελλήνων και τίποτα παραπάνω.

Τη θέση των σημερινών φορο0-εισπρακτικών κέντρων με τις ατελείωτες ουρές και τα χιλιάδες εγκεφαλικά που προκαλούν αυτά στους Έλληνες φορολογουμένους,  θα πάρουνε κέντρα πολύμορφης ψυχαγωγίας και διασκέδασης για κάθε Έλληνα πολίτη.

Κέντρα ευφορίας τα οποία δεν θα ζητάνε από τον Έλληνα την πληρωμή φόρων, αλλά τη συμμετοχή του στο μεγάλο ξέφρενο πάρτυ-γλέντι που πρόκειται να διοργανώνουν καθημερινά. 

Κόντρα σε όλους αυτούς που επιμένουν να μιλάνε για την αναγκαιότητα ύπαρξης εφοριών στη χώρα, απαντάμε ξεκάθαρα: Ευφορίες εδώ και τώρα για όλο τον λαό! 

Για ακόμη μία φορά θα ζητήσω δημόσια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να σταματήσει τις υπεκφυγές και να οδηγήσει αύριο το πρωί τη χώρα στις εκλογές.

Και να δοθεί έτσι η ευκαιρία στο λαό να απαντήσε: Με τις Ευφορίες Ή με τις Εφορίες;

Σας ευχαριστώ πολύ!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: