Τελετές σε πανάγιο ΜΠΑΦΟ διενεργούσε ο παπάς που πιάστηκε με χασίς!

sunelifthi-papas-me-xasis.w_l

Ανατριχιαστικές πτυχές της επαγγελματικής (και όχι μόνο) σταδιοδρομίας του 49χρονου ιερέα που συνελήφθη την Παρασκευή από τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας έχοντας στην κατοχή του ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη βάρους 7,4 γραμμαρίων.

Ειδικότερα, όπως ο ίδιος ο καταγόμενος από χωριό του Πύργου παπάς εξομολογήθηκε κατά την αστυνομική προανάκριση που διενεργήθηκε την ημέρα της σύλληψής του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συναδέλφους του ιερείς που συνηθίζουν να εκτελούν θρησκευτικές τελετές στον Πανάγιο Τάφο, εκείνος διενεργούσε σε καθημερινή μάλιστα βάση ανάλογου είδους τελετουργικά πάνω όμως σε «Πανάγιο Μπάφο», όπως χαρακτηριστικά τον προσφωνούσε. 

Πώς ακριβώς πραγματοποιούνταν οι τελετές στον «Πανάγιο Μπάφο»

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο απολογητικό του υπόμνημα ο ίδιος ο ιερέας, κάθε ποσότητα κάνναβης που είχε στην κατοχή του φρόντιζε πριν την κατανάλωσή της να την έχει πρώτα ευλογήσει με την προσφώνηση δεκάδων χριστιανικών προσευχών.

Εν συνεχεία ο φανατικός καπνιστής χασίς και εκκλησιαστικός λειτουργός στο επάγγελμα, δεν δίσταζε να καλεί εντός της οικίας του διάφορους συναδέλφους του από τον χώρο της εκκλησίας με σκοπό την ομαδική κατανάλωση της Πανάγιας αυτής -λόγω της πρότερης ευλογίας στην οποία είχε υποβληθεί από τον ίδιο- κάνναβης. 

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα της απολογίας του συλληφθέντος ιερέα:

Καπνίζω μαριχουάνα από πολύ παλιά. Στην αρχή το έκρυβα από τους συναδέλφους μου για ευνόητους λόγους.

Κατά τη διάρκεια όμως της σταδιοδρομίας μου ως εκκλησιαστικός λειτουργός και βλέποντας πολλούς από τους συναδέλφους μου να διενεργούν τελετουργίες στον γνωστό Πανάγιο Τάφο που βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα, σκέφτηκα πώς έπρεπε να βρω κάποιον τρόπο για να αναδειχθώ και εγώ στο έργο μου ως ιερέας. Για να καταφέρω όμως κάτι τέτοιο έπρεπε να ακολουθήσω κάποιον πιο αντισυμβατικό τρόπο στο λειτούργημά μου.

Σκέφτηκα λοιπόν μία μέρα που κάπνιζα κάνναβη στο σπίτι, και αναρωτήθηκα μιλώντας στον εαυτό μου:

«Ρε συ πολλοί άλλοι παπάδες πηγαίνουν και κάνουν τελετές και ανάλογα θρησκευτικά events στον Πανάγιο Τάφο.

Εσύ με τόσο Μπάφο που έχεις αν τον ονομάσεις κι εσύ Πανάγιο για κάποιον λόγο, μπορείς να κάνεις λαμπρή καριέρα σε τέτοιου είδους τελετές.

Πανάγιο Τάφο αυτοί ε;

Πανάγιο Μπάφο λοιπόν εσύ!»

Με το που κατέβηκε λοιπόν αυτή η ιδέα άρχιζα καθημερινά να ψάχνω για συναδέφους ιερείς που συνήθιζαν να την πίνουνε και αυτοί.

Δεν άργησα τελικά να φτιάξω ένα κλειστό team από 10 παπάδες που εργάζονταν σε γειτονικές εκκλησίες.

Κάθε πρωί λοιπόν πριν το ξεκίνημα της λειτουργίας φρόντιζα πρώτα να ευλογώ όλα τα σακουλάκια με την κάνναβη που θα κάπνιζα μετά με τους άλλους παπάδες εντός της ημέρας.

Οι μαζώξεις που οργανώναμε στο σπίτι για την ομαδική κατανάλωση της ευλογημένης πια κάνναβης δεν άργησαν να ονομαστούν από εμάς τους ίδιους ως « τελετές πάνω σε ΠΑΝΑΓΙΟ ΜΠΑΦΟ».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: