Πρώτη ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΘΟΥΣ στον Μαραθώνιο 2014 η Όλγα Κεφαλογιάννη!

594_Marathonios

Για πρώτη φορά στην ιστορία του διάσημου αγώνα δρόμου αντοχής, την πρώτη θέση καταλαμβάνει δρομέας με διαφορά στήθους. Μία δρομέας η οποία τυγχάνει παράλληλα να είναι και γνωστό πολιτικό πρόσωπο προερχόμενο μάλιστα από την χώρα μας!

Με ένα εντυπωσιακό δαντελωτό σουτιέν, μαύρου χρώματος και μεγέθους extra large, χωρίς να κάνει μάλιστα καθόλου χρήση κατά τη διάρκεια της πολύωρης διαδρομής της ούτε ένα από τα 10 σετ pretty bra με τα οποία είχε φροντίσει να εξοπλιστεί εδώ και μέρες με έξοδα του Υπουργείου Τουρισμού, η Όλγα Κεφαλογιάννη, μπορεί να καθυστέρησε κάπως να φτάσει στο σημείο τερματισμού του αγώνα, μολαταύτα κατέκτησε δικαιωματικά την πρώτη θέση στον θεσμό.

Με επίσημη αιτιολογία της απόφασης της οργανωτικής επιτροπής του Μαραθώνιου 2014, τη Διαφορά Στήθους, η Όλγα Κεφαλογιάννη ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου επιδεικνύοντας σε κατάσταση ευφορίας τα επιβλητικά στήθη τους σε όλους τους παριστάμενους κατά τη διαδικασία της απονομής, Έλληνες και ξένους δρομείς.

Αρνήθηκε να παραλάβει το στεφάνι ελιάς που προοριζόταν για τον νικητή!

Επεισοδιακή η απονομή!

Με άκρως επεισοδιακό τρόπο διεξήχθη η διαδικασία της απονομής αφού η Όλγα Κεφαλογιάννη αρνήθηκε κατηγορηματικά να παραλάβει το στεφάνι ελιάς επισημαίνοντας ότι αφ’ ενός δεν γνωρίζει με σιγουριά αν το συγκεκριμένο στεφάνι φτιάχτηκε με ή όχι κλαδιά της ΕΛΙΑΣ του ΠΑΣΟΚ και αφετέρου θεωρεί αδιανόητο να φορέσει στεφάνι από ένα δέντρο (την ελιά) που την εποχή αυτή έχει συνταχθεί με το στρατόπεδο του αιώνιου πολιτικού της αντιπάλου (του ΠΑΣΟΚ).

Η Όλγα Κεφαλογιάννη προκειμένου να ηρεμήσουν τα οξυμμένα για διαδικασία απονομής πνεύματα παρακάλεσε θερμά την οργανωτική επιτροπή του αγώνα να της χαρίσει αντί στεφανιού ελιάς ένα σετ pretty bra γαλάζιου χρώματος και extra large μεγεθους.

Η Ελληνίδα Υπουργός Τουρισμού η οποία γίνεται σήμερα η πρώτη Νεοδημοκράτισσα στην ιστορία που προτάσσει κυριολεκτικά τα στήθη της για το καλό της χώρας αφού με τη σημερινή της νίκη τα μεγαλοπρεπή στήθη της πρόκειται να κάνουν κυριολεκτικά τον γύρο του κόσμου βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την καλή εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό,  δεν παρέλειψε λίγο πριν την αποχώρησή της από το Καλλιμάρμαρο να ευχαριστήσει θερμά τον Θεό για τα σωματικά προσόντα που της έχει χαρίσει.

«Η σημερινή πολύτιμη τόσο για εμένα όσο και για την Ελλάδα πρωτιά μου είναι αφιερωμένη εξαιρετικά στον Θεό ο οποίος με προίκησε με τα εντυπωσιακού αυτού μεγέθους στήθη.

Έναν θεό που σας υπενθυμίζω μιλάει καθημερινά με τον πρωθυπουργό της χώρας ο οποίος την ώρα που εγώ βάζω στήθος, αυτός βάζει καθημερινά πλάτη σε όλα τα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών».

δήλωσε χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη στους Έλληνες δημοσιογράφους.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: