Ανδρικά θα είναι τα μόρια που θα δώσει ο Λοβέρδος στους εθελοντές εκπαιδευτικούς!

ta.moria.pou.ennoei.o.loverdos

Ένα εντελώς διαφορετικό είδος μορίων από αυτά συνηθίζουν να εννοούν άπαντες όταν αναφέρονται σε μόρια που είναι χρήσιμα για την πρόσληψη κάποιου στο δημόσιο, εννοούσε τελικά ο Υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος ότι θα δοθεί ως δώρο σε όσους εκπαιδευτικούς ανταποκριθούν στο κάλεσμά του και προσέλθουν στα σχολεία για εθελοντική εργασία.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος με διευκρινιστικές δηλώσεις που παραχώρησε το πρωί της Κυριακής στους δημοσιογράφους αποκλειστικά για το ζήτημα των κενών που έχει προκύψει στα σχολεία καθώς και για την πρόσφατη έκκλησή του για εθελοντική εργασία από τους εκπαιδευτικούς, αφού κατήγγειλε σε έντονο ύφος το απαρχαιωμένο σύστημα μοριοδότησης που ισχύει εδώ και χρόνια για τις προσλήψεις στο δημόσιο, διευκρίνησε ότι όλα τα μόρια στα οποία ο ίδιος αναφέρθηκε είναι αμιγώς ανδρικά!

Ο Υπουργός Παιδείας ο οποίος επισήμανε ότι το Υπουργείο Παιδείας με δική του εντολή έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου τα ανδρικά μόρια να δοθούν χωρίς καθυστερήσεις σε όσους εκπαιδευτικούς ανταποκριθούν στην πρότασή του για εθελοντική συνεισφορά, βροντοφώναξε πως ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΖΕΙ θυμίζοντας για λίγα δευτερόλεπτα τη πολύ γνωστή διαφήμιση των Media Market.

Ακολουθεί αυτούσια όλη η διευκρινιστική τηλεφωνική παρέμβαση του Ανδρέα Λοβέρδου σε γνωστή τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή:

«Καλημέρα σας.

Με μεγάλη μου στενοχώρια διαπίστωσα πως τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί δυστυχώς μία τεράστια παρεξήγηση σχετικά με το συμβολικό δώρο που υποσχέθηκα ότι θα χαρίσω σε όσους εκπαιδευτικούς τιμήσουν την πρόσφατη γενναιόδωρή μου πρόταση και συνεισφέρουν εθελοντικά στην κάλυψη των κενών θέσεων που έχουν δημιουργηθεί στα σχολεία της χώρας.

Για να τελειώνει λοιπόν η άθλια παραπληροφόρηση που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το ζήτημα, τονίζω ρητά και κατηγορηματικά ότι τα μόρια που έχω σχεδιάσει να λάβουν οι εθελοντές εκπαιδευτικοί θα είναι ανδρικά και μόνο!

Είμαι από τους ελάχιστους πολιτικούς της χώρας μας που από πολύ παλιά, αν ψάξετε τις θέσεις μου στο διαδίκτυο, κατήγγειλα σε οξύ τόνο το ισχύον σύστημα μοριοδότησης για τις προσλήψεις στο δημόσιο.

Έχω τονίσει μάλιστα κατά καιρούς ότι κανένα σύγχρονο σύστημα μοριοδότησης δεν πρέπει να αγνοεί τα διόλου ευκαταφρόνητα μόρια του ανδρικού ανθρώπινου σώματος.

Πρέπει επιτέλους να αξιοποιηθούν επαρκώς όλα τα χαρίσματα της φύσης και σε τομείς όπως είναι αυτός της παιδείας.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους εκπαιδευτικούς που σκέφτονται να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μου και να γίνουν εθελοντές εργαζόμενοι, πως το Υπουργείο Παιδείας έχει ήδη προβεί στα δέοντα προκειμένουν χιλιάδες ομοιώματα ανδρικών μορίων σε μορφή γλειφιτζουριού να καταφθάσουν στην ώρα τους σε κάθε σπίτι εθελοντή εκπαιδευτικού.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα sex shops της ελληνικής επικράτειας που έχουν ήδη δηλώσουν ότι θα σταθούν αρωγή στη νέα αυτή προσφορά του Υπουργείου μου προς τον εκπαιδευτικό κόσμο της πατρίδας μας.

Σε λίγες ώρες πρόκειται να αναρτηθούν στο site του υπουργείου λεπτομερείς περιγραφές των συστατικών και άλλων στοιχείων που θα έχουν όλα τα ομοιώματα ανδρικών μορίων σε γλειφιτζούρι, που έχω σκοπό με μεγάλη χαρά να διανείμω στους αξιότιμους εθελοντές εκπαιδευτικούς.

Και να ξέρετε αγαπητοί πως ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΖΕΙ!

Σας ευχαριστώ πολύ».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: