Κούρεμα της διαδρομής του Μαραθωνίου ζήτησε ο Βενιζέλος στη συνάντησή του με τον Παπούλια!

ImageHandler

Τις βάσεις για την μελλοντική του συμμετοχή στον Μαραθώνιο που θα διεξαχθεί του χρόνου, θέλησε να χτίσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Κάρολο Παπούλια.

Μπορεί να απέχει ακόμη πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι την διεξαγωγή του επόμενου ιστορικού αγώνα δρόμου, ο πάντα όμως προνοητικός Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος δίστασε για ευνόητους λόγους να συμμετάσχει και αυτός στο ετήσιο αθλητικό event, ζήτησε επιτακτικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προβεί ως κορυφαίο πρόσωπο του πολιτεύματος σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για ένα γενναιόδωρο κούρεμα της απόστασης που υποχρεούνται να διανύουν οι δρομείς στον Μαραθώνιο!

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης πρότεινε η συνολική διαδρομή του αγώνα δρόμου που μέχρι στιγμής φτάνει τα 42 χιλιόμετρα τον επόμενο Νοέμβριο να μην ξεπερνάει τα 100 μέτρα σε σύνολο. 

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, όπως έγινε γνωστό, μόλις ο Κάρολος Παπούλιας άκουσε την λέξη κούρεμα από το στόμα του Βενιζέλου. άρχιζε να δυσανασχετεί έντονα σε ύφος, αφού αρχικώς πίστευε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα άρχιζε να του μιλάει για κούρεμα στο χρέος, κάτι για το οποίο θα τον ανάγκαζε να σταματήσει να κοιμάται 24ώρες το 24ωρο αφού θα έπρεπε ξαφνικά να προβεί σε δυναμικές ενέργειες διεκδίκησης.

«Στην αρχή φοβήθηκα πολύ ότι βάθια μέσα στο στομάχι του Ευάγγελου είχε απομείνει ισχυρή ποσότητα σοσιαλισμού που απλά τώρα άρχισε να επιδρά στον οργανισμό του.

Ότι θα άρχισε να μου ζητάει κούρεμα χρέους και λοιπά μπαρμπούτσαλα των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Τελικά, δεν ήταν και τίποτα το φοβερό.

Μου ζήτησε απλά ένα κουρεματάκι στα χιλιόμετρα του Μαραθωνίου.

Θα κάνω τα πάντα για αυτό αφού θέλει τόσο πολύ να τρέξει και αυτός στο μέλλον.

Εγώ πάντως του το ξεκαθάρισα του Ευάγγελου για να μην μου ζητάει ευθύνες μετά. Χωρίς αυστηρή δίαιτα ακόμη και να μηδενίσω την απόσταση, δεν σε σώζει τίποτα. Θα εκτεθεί!»

δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο Κάρολος Παπούλιας αμέσως μετά τη λήξη της ιστορικής αυτής για τον θεσμό του Μαραθωνίου συνάντησης.

«Αμάν πιά αυτός ο παλιοχοντρός! Τί άλλο θα την κάνει για να ανταγωνιστεί τον Γιώργο; Στάνταρ ζήτησε τέτοιο πράγμα για σπάσιμο στον αθληταρά μας τον Παπανδρέου.

Θυμόταν πολύ καλά ότι το 2010 ο Γιώργος είχε συμμετάσχει με επιτυχία στον Μαραθώνιο και τώρα θέλει να του κλέψει και αυτή την δόξα ο άτιμος!»

σχολίαζαν χαρακτηριστικά όλα τα πηγαδάκια των Παπανδρεϊκών που είχαν στηθεί στην Ιπποκράτους νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Σημειώνουμε τέλος ότι το απόγευμα της Τρίτης ο Κάρολος Παπούλιας υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον διάσημο Έλληνα κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά, με τους περισσότερους δημοσιογράφους να πιστεύουν ότι η συνάντηση αυτή του Παπούλια είχε ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την ικανοποίηση του ιστορικού αιτήματος του Βενιζέλου.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: