Από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας θα μεταδίδονται οι συνεντεύξεις τύπου του Αναστασιάδη!

10807178_372401856250114_301757036_o

Δεκτή έκανε τελικά την πρόταση που του είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό από τον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος να μεταδίδονται (και) από εκεί σε απευθείας σύνδεση όλες οι συνεντεύξεις τύπου που δίνει ως προπονητής του ΠΑΟΚ αμέσως μετά τους αγώνες του δικεφάλου του βορρά, ο Άγγελος Αναστασιάδης!

Ο 61χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν σε συνεχείς επαφές και διαπραγματεύσεις εδώ και πολύ καιρό με την ιδιοκτησία του εκκλησιαστικού ραδιοφωνικού σταθμού, απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι η συγκεκριμένη συνεργασία δεν επηρεάζει καθόλου την μετάδοση των συνεντεύξεων του και από τα αθλητικά και λοιπά τηλεοπτικά κανάλια (όπως γινόταν μέχρι σήμερα).

«Θέλω να ενημερώσω όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα τους φιλάθλους κάθε ομάδας που αρέσκονται στο να παρακολουθούν τις γεμάτες χριστιανικές παραπομπές δηλώσεις μου μετά τα ματς του δικεφάλου, πως αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ, οι συνεντεύξεις τύπου μου θα μεταδίδονται πλέον απευθείας και από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος του οποίου φυσικά και δηλώνω φανατικός ακροατής.

Επιτρέψτε μου να επισημάνω ότι η συνεργασία μου αυτή με τον εκκλησιαστικό ραδιοφωνικό σταθμό δεν επηρεάζει σε τίποτα τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των δηλώσεών μου.

Ευχαριστώ πολύ τους υπεύθυνους του σταθμού που με εμπιστεύθηκαν.

Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι πρόκειται να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το καλό του σταθμού και φυσικά της Παναγίας.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Η Παναγιά μαζί σας».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο 61χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ σε γνωστή αθλητική τηλεοπτική εκπομπή το μεσημέρι της Τρίτης.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για την Εκκλησία της Ελλάδος που ένας προπονητής μίας μεγάλης μάλιστα ποδοσφαιρικής ομάδας της χώρας μας φέρνει τον λόγο του Θεού στον χώρο του αθλητισμού.

Κάθε φορά που τελειώνουν οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, όλοι στην ενορία ανοίγουμε ανυπόμονοι την τηλεόραση προκειμένου να παρακολουθήσουμε τις δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη για την Παναγία.

Είμαστε σίγουροι πως οι συνεντεύξεις τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη θα έχουν πολύ μεγάλη απήχηση στους ακροατές του σταθμού μας.

Είναι επίσης νομίζω και μία χρύση ευκαιρία το πρόγραμμα του σταθμού να εμπλουτιστεί και με άλλα ζητήματα που δεν αφορούν αμιγώς την εκκλησία και την χριστιανική πίστη.

Το ποδοσφαιρόφιλο κοινό της χώρας μας είναι μεγάλο σε πληθυσμό, και δηλώσεις όπως αυτές του Άγγελου Αναστασιάδη μπορούν να κάνουν πολύ άθεο μέχρι σήμερα κόσμο να προβληματιστεί και να αποφασίσει επιτέλους να μυηθεί στον χριστιανισμό».

δήλωσε στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Τρίτης ο Πρωτ. π. Αναστάσιος Βλαβιανός, νυν διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: