Να αντικατασταθεί ο ύμνος του ΠΑΟΚ με ύμνο στην Παναγία ζήτησε ο Άγγελος Αναστασιάδης!

anastasiadis

Με ένα αίτημα προς την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του δικεφάλου του βορρά, το οποίο είναι άκρως ενδεικτικό της πάγιας πεποίθησής του ότι η Παναγία αποτελεί οργανικό κομμάτι της ομάδας της Θεσσαλονίκης εδώ και πάρα πολύ καιρό, επανήλθε στην αθλητική (και όχι μόνο) επικαιρότητα της χώρας μας ο Άγγελος Αναστασιάδης!

Ειδικότερα, ο 61 χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ με επιστολή-αίτηση που απέστειλε νωρίς το πρωί της Τρίτης στα κεντρικά γραφεία της ΠΑΕ, ζητάει από τη διοίκηση της ομάδας να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου επίσημος ύμνος της ποδοσφαιρικής ομάδας να είναι πλέον ένας από τους δεκάδες εκκλησιαστικούς ύμνους που έχουν γραφτεί για την μητέρα του Ιησού Χριστού.

Στην επιστολή του μάλιστα αυτή ο Άγγελος Αναστασιάδης παραθέτει αναλυτική λίστα με όλους τους γνωστούς ύμνους που έχουν γραφτεί για την Παναγία, ζητώντας παράλληλα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη να συγκαλέσει άμεσα διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ προκειμένου να διεξαχθεί ψηφοφορία για την επιλογή του ύμνου που θα ντύνει μουσικά αλλά και θα ευλογεί (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει) από εδώ και πέρα το τμήμα του ποδοσφαίρου.

Ακολουθεί αυτούσια όλη σημερινή η επιστολή του Άγγελου Αναστασιάδη προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Θεσσαλονίκη, 11/11/2014 (Υπ’όψιν ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

Ας μη γελιόμαστε άλλο. Η Μητέρα του Ιησού αποτελεί οργανικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας εδώ και πολύ καιρό.

Το έχω αναφέρει τόσες φορές σε συνεντέυξεις μου μετά τα ματς της ομάδας μας, κινδυνεύοντας δυστυχώς να χαρακτηριστικό γραφικός από κάποιου άθεους προφανώς και αδαείς φίλους του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Μπορεί η Παναγία την Κυριακή που μας πέρασε, να μην κατάφερε να μας δώσει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν αλλοιώνει σε καμία περίπτωση την τεράστια συνεισφορά της στην ομάδα μας όλη αυτή τη χρονιά.

Νομίζω λοιπόν πως ήρθε η κατάλληλη ώρα να αναγνωριστεί πλέον και επίσημα από τον ΠΑΟΚ το λιθαράκι που επιλέγει να βάζει συνεχώς η Παναγία σε κάθε ποδοσφαιρική αναμέτρηση του συλλόγου μας.

Το να αρχίζουμε να βρίζουμε την Παναγία για το στραβοπάτημα της Κυριακής θα ήταν μία πολύ εύκολη και ανώριμη σίγουρα αντιμετώπιση εκ μέρους μας.

ΤΩΡΑ νομίζω είναι ο καιρός για να δείξουμε στην μητέρα του Ιησού ότι δεν ξεχνάμε τη συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά της στην ομάδας μας.

Μίας Παναγίας η οποία υπενθυμίζω ό,τι κάνει κάθε φορά το κάνει αμισθί και χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα σε αντίθεση με όλους τους άλλους παίχτες μου.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, ζητώ κάτι που κατά τη γνώμη θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη αυτεπάγγελτα από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ εδώ και πολύ καιρό:

Την άμεση αντικατάσταση του επίσημου ύμνου της ομάδας μας από έναν από τους δεκάδες ύμνους που έχουν γραφτεί για την Παναγιά μας!

Προς διευκόλυνσης του προέδρου μας Ιβάν Σαββίδη τον οποίο και καλώ να συγκαλέσει άμεσα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ για την άμεση επιλογή του νέου μας ύμνου, ενός ύμνου ο οποίος πλέον όχι μόνο θα ντύνει μουσικά αλλά και θα ευλογεί στην κυριολεξία την ομάδα μας, παραθέτω ορισμένους γνωστότατους ύμνους που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την Παναγία μας:

1.«Θεοτόκε Παρθένε» (Ψάλλει ο Κων/νος Μπιλάλης)

2. Αγνή Παρθένε Δέσποινα» (Ψάλλει ο χορός της Ι.Μ.Σιμωνόπετρας)

3.«Πάντων προστατεύεις Αγαθή..»(Ψάλλει ο χορός της Ι.Μ.Σιμωνόπετρας)

4.«Παναγία Γοργοεπήκοος» (Ψάλλουν οι μοναχές της Ι.Μ.Παντοκράτορος Πεντέλης)

5. Μικρός Παρακλητικός Κανόνας στην Υπεραγία Θεοτόκο (Α’ μέρος) (Ψάλλουν οι μοναχοί της Ι.Μ.Σίμωνος Πέτρας)

6.  Απολυτίκιον Εισοδίων της Θεοτόκου

7. «Βασίλισσα του κόσμου»(Ψαλτοτράγουδο από μοναχές της Ι.Μ.Παντοκράτορος Πεντέλης)

8. «Παναγία Δέσποινα»(Ψάλλει ο χορός της Ι.ΜονήςΟσίου Νικοδήμου Γουμενίσσης)

 9. Τή υπερμάχω στρατηγώ τα νικητήρια (Ακάθιστος Ύμνος)

10. «Την ωραιότητα της παρθενίας Σου» (Κάθισμα ήχος γ’. Ψάλλει ο Πρωτοψάλτης και Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Π. Φαλήρου Δημήτριος Βερύκιος)

Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την μέχρι στιγμή άψογη συνεργασία μας.

Εύχομαι η Παναγιά να είναι πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ μας όπως και τώρα.

Με πίστη και ευλάβεια,

Ο προπονητής σας,

Άγγελος Αναστασιάδης»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: