Σε στρατηγό των «Skeleton Warriors» ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε στην Αμφίπολη!

ghost-rider-51

Επιβεβαιώνονται πανηγυρικά όσοι αρχαιολόγοι μιλούσαν για κάποιον πολύ μεγάλο στρατηγό!

Σοκαριστικά είναι τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγεται από το μεσημέρι της Τετάρτης πάνω στον σκελετό που βρέθηκε θαμμένος μέσα στον αρχαίο βασιλικό τάφο της Αμφίπολης! 

Ειδικότερα, η εξονυχιστική εξέταση που έχει ήδη αρχίσει να διενεργείται από τους αρμοδίους πάνω στην μεγάλη ποσότητα γενετικού υλικού που βρέθηκε μέσα στον σκελετό, δείχνει πως αυτός ανήκε σε έναν άνδρα-πολεμιστή ο οποίος είχε διατελέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κατά την περίοδο της αρχαιότητας, με πολύ μεγάλη μάλιστα επιτυχία στο έργο του, στρατηγός της γνωστής λεγεώνας των «Skeleton Warriors».

Πρόκειται για μία συνταρακτική εξέλιξη των ερευνών η οποία έχει κάνει ήδη όλη την ομάδα των αρχαιολόγων που διενεργεί εδώ και καιρό τις ανασκαφές, από το απόγευμα της Τετάρτης οπότε και έγιναν γνωστά τα πρώτα στοιχεία του πορίσματος της μελέτης, να παρακολουθούν αλλεπάλληλα σε ψηφιακό φυσικά σήμα όλα τα επεισόδια της γνωστής τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων.

Στόχος των αρχαιολόγων είναι να ταυτοποιηθεί, όσο πιο γρήγορα γίνεται, σε ποιον ακριβώς από τους διάφορους επιφανείς άνδρες που είχαν διατελέσει κατά καιρούς στρατηγοί των «Skeleton Warriors», ανήκει ο συγκεκριμένος σκελετός που βρέθηκε.

Υπενθυμίζουμε για όσους τυγχάνει να μην έχουν τις απαραίτητες ιστορικές γνώσεις, πως στρατηγοί ή διακεκριμένοι πολεμιστές (δηλαδή χωρίς αξίωμα) στη συγκεκριμένη ιστορική στρατιωτική μονάδα είχαν διατελέσει με επιτυχία οι ακόλουθοι επιφανείς άνδρες:

1.  Baron Dark

2.  Ursak the Guardian

3.  Justin Steele/Prince Lightstar

4.  Jennifer Steele/Talyn

5.  Dr. Cyborn

6.  Aracula

7.  Dagger

8. Joshua Steele/Grimskull

Σημειώνουμε πως η πολεμίστρια των  «Skeleton Warriors» με το όνομα Jennifer Steele/Talyn έχει ήδη αποκλειστεί από τους αρχαιολόγους-ερευνητές ως πιθανή ένοικος του τύμβου, αφού το DNA του σκελετού μέχρι στιγμής δείχνει ότι ο νεκρός είναι άνδρας στο φύλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού το οποίο και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους αρχαιολόγους οι οποίοι παρακολουθούν ασταμάτητα, εδώ και ώρες όλα τα επεισόδια της σειράς, οι πρώτες ανακοινώσεις της τηλεοπτικής αυτής μελέτης που έχει ξεκινήσει η ομάδα της κυρίας Περιστέρη, πρόκειται να γίνουν το πρωί της Πέμπτης.

Όπως εκτιμούν κύκλοι του υπουργείου τα ξημερώματα της Πέμπτης θα έχει συγκριθεί πλήρως από τους αρχαιολόγους ο σωματότυπος του σκελετού της Αμφίπολης με όλους του αρσενικούς χαρακτήρες που βρίσκονταν στις τάξεις της ιστορικής λεγεώνας σκελετών.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: