Φιλικό με τα νησιά Γκαλαπάγκος έκλεισε η Εθνική Ελλάδος!

MTE0228

Αποφασισμένη να ξορκίσει πλήρως τον δαίμονα των νησιών που την έχει στοιχειώσει από το βράδυ της Παρασκευής εμφανίζεται η Εθνική Ελλάδος.

Δεκτό έκανε τελικά η ΕΠΟ το αίτημα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Ισημερινού για διεξαγωγή φιλικής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ μεταξύ της Ελλάδας και των νησιών Γκαλαπάγκος τα οποία και υπάγονται στο κράτος του Ισημερινού.

Το αίτημα της εθνικής ομάδας των νησιών Γκαλαπάγκος προς την Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την διεξαγωγή του φιλικού έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ το μεσημέρι της Κυριακής από μία γιγάντια χελώνα που διαμένει μόνιμα την τελευταία περίοδο στα νησιά και έχει αναλάβει τον ρόλο του αγγελιοφόρου για λογαριασμό της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας της. 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιθυμούσε έντονα σε πρώτη φάση την πραγματοποίηση του ποδοσφαιρικού αγώνα μέσα στο έδαφος των νησιών Γκαλαπάγκος υπό την παρουσία μάλιστα πλήθος ψαριών της περιοχής, προκειμένου έτσι να ξορκιθεί πλήρως ο φόβος που διακατέχει πλέον τους παίχτες της Εθνικής μας για τους ψαράδες, το αντικείμενο της ασχολίας τους αλλά και τις περιοχές στις οποίες αυτοί συχνάζουν.

Δυστυχώς όμως η επιθυμία αυτή της ΕΠΟ δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί, αφού ως γνωστόν στα νησιά Καλαμπάγκος δεν έχει φτιαχτεί ακόμη κάποιο ποδοσφαιρικό γήπεδο για τις ανάγκες των ψαράδων της περιοχής.

Την λύση για την έδρα όπου και θα διεξαχθεί η μεγάλη ποδοσφαιρική αναμέτρηση έδωσε το στάδιο που χρησιμοποιεί η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Ισημερινού.

Το συγκεκριμένο στάδιο βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Ισημερινού η οποία φέρει την ονομασία Κίτο.

Να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός ότι δεν κατέστη εφικτό ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των δύο πλευρών να διεξαχθεί στο εσωτερικό των νησιών Γκαλαπάγκος, οι παίχτες της Εθνικής μας, 1 μέρα πριν την πραγματοποίηση της αναμέτρησης, πρόκειται να περιηγηθούν στα νησιά και να γνωρίσουν τις ψαράδες από κοντά όλους τους ψαράδες – ποδοσφαιριστές της περιοχής.

Η ακριβής ημερομηνία έναρξης του φιλικού αυτού αγώνα της Εθνικής πρόκειται να γίνει γνωστή από την ΕΠΟ το πρωί της ερχόμενης Τρίτης οπότε και ο προπονητής της Εθνική Ομάδας των νησιών Γκαλαπάγκος θα έχει καταλήξει στην μέρα και ώρα που επιβαρύνει λιγότερο το βαρύ πρόγραμμα των περισσότερων παικτών-ψαράδων της περιοχής.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: