Χορηγός του Γιώργου Καρατζαφέρη η Puma για τα επόμενα τρία χρόνια!

dilwne-offshore-o-karatzaferis-prin-apo-20-xronia.w_hr

Και στο ντύσιμο, πέρα από τα ελικόπτερα, θα είναι πλέον PUMA ο Γιώργος Καρατζαφέρης!

Σε μία πολύ έξυπνη διαφημιστική αξιοποίηση της εμπλοκής που φέρεται να έχει ο προέδρος του ΛΑ.Ο.Σ. με τις μιζαρισμένες αγορές 4 ελικοπτέρων Puma το 2000, αποφάσισε να προχωρήσει η διάσημη και ομώνυμη εταιρεία αθλητικής ένδυσης.

O λόγος φυσικά για την γερμανική εταιρεία ρούχων PUMA η οποία στο άκουσμα του σκανδάλου δεν άντεξε και πριν λίγες μέρες πρότεινε τελικά -όπως πολλοί περίμεναν- στον Γιώργο Καρατζαφέρη να είναι από εδώ και στο εξής η επίσημος ενδυματολογικός χορηγός τόσο του ίδιου προσωπικά όσο και του πολιτικού του κόμματος γενικότερα.

Η πρόταση της διάσημης εταιρείας ρούχων έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ. ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής του στο ΑΡΤ (Χέρι Χέρι με το Ελικοπτέρι) ανακοίνωσε περιχαρής στους τηλεθεατές του την έναρξη ενδυματολογικής συνεργασίας του με την Puma.

Η συμφωνία του Γιώργου Καρατζαφέρη με την Puma είναι τριετής διάρκειας και προβλέπει το καθημερινό ντύσιμο τόσο του ιδίου όσο και όλων των υπολοίπων στελεχών του κόμματός του με ρούχα και παπούτσια της εταιρείας.

Επίσης μέσα στην συμφωνία περιλαμβάνεται και τακτική οικονομική ενίσχυση του κόμματος από την Puma ιδιαίτερα σε περιόδους που οι Offshore εταιρείες που διατηρεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης στα νησιά Κέιμαν αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

«H παρέα αυτού του άφιλου και άτιμου του Τρελαντώνη από τη Συγγρού έχει βάλει τη δικαιοσύνη να με κηνυγάει λόγω της μεγάλης αγάπης που έτρεφα από μικρό παιδί για τα ελικόπτερα της Puma.

Ε λοιπόν το δηλώνω σήμερα στους εγκάθετους της Συγγρού ρητά και κατηγορηματικά:

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ. του θα είναι Puma μιά ζωή.

Και από αύριο το πρωί μάλιστα όχι μόνο στα ελικόπτερα!

Και στα ρούχα και παντού!

Με μεγάλη μου χαρά λοιπόν αγαπητοί μου ψηφοφόροι σας ανακοινώνω την επίσημη έναρξη συνεργασίας του ΛΑ.Ο.Σ. με την γερμανική εταιρεία ρούχων Puma.

Για τρία χρόνια τουλάχιστον ξεχάστε λοιπόν τις κουστουμιές που φόραγα καθημερινά.

Από εδώ και πέρα όλοι στο ΛΑ.Ο.Σ. θα ντυνομάστε με αθλητικά ρούχα και παπουτσάκια του νέου μας χορηγού.

Puma σε όλα για μια ζωή!

Ελλάδα Γειά Σου Με Τα Ελικόπτερά σου!

Να είστε όλοι καλά!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια