Συνεχίζει την μάχη με τα ψωμάκια των φτωχών ο Γιακουμάτος! Φωτορεπορτάζ!

giakoumatos1-774x320

Για αθέμιτο ανταγωνισμό τον κατηγορούν οι διαιτολόγοι και οι γυμναστές της χώρας!

Ρόλο προσωπικού διαιτολόγου ακόμη και prive γυμναστή (personal trainer) των φτωχών συμπολιτών μας, και μάλιστα χωρίς κανένα αντάλλαγμα, αποφάσισε να αναλάβει ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Και ενώ όλοι νόμιζαν πως επρόκειτο για μία παλιά λεκτική γκάφα του σφόδρα μαλωμένου εδώ και μήνες με τη νέα ελληνική γλώσσα υπουργού, ο κύριος Γιακουμάτος το πρωί της Δευτέρας έσπευσε να διαψεύσει τους πάντες στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Το ψωμί έχει ήδη πέσει – Το ψωμάκι σας πότε;» 

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος παρουσίασε στους δημοσιογράφους σειρά φωτογραφιών με τις περιφέρειες φτωχών συμπολιτών μας πριν και μετά.

Οι πρώτες φωτογραφίες που έδειξε είχαν τραβηχτεί πριν 3 μήνες και οι επόμενες λίγες μέρες πριν.

Οι τελευταίες έδειχναν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του αυστηρού διαιτολογίου και προγράμματος γυμναστικής που είχε επιβάλει εδώ και καιρό ο ίδιος ο Υπουργός σε όλους τους πολίτες οι περιφέρειες των οποίων απεικονίζονταν στις φωτογραφίες.

«Βλέπετε πως τους έκανα όλους ε; Κοκέτες έχουν γίνει! Μανεκέν! Στυλάκια!Γιακουμάτος εδώ. Λύσεις σε όλα. Και στα ψωμιά. Και στα ψωμάκια. Και παντού. Ποιά Βόδιline και λοιπά κολοκύθια; Πάνε οι κοιλούμπες, τα ψωμάκια, οι περιφέρειες κι όλα.

Άλλο λίγο να τους έλεγα να συνεχίσουν τη δίαιτα και τη γυμναστική που τους έγραψα, και στο τέλος θα γίνονταν πιο λεπτοί κι από τον σκελετό που βρήκαν οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη. Αλλά ντάξει τους είπα να σταματήσουν.

Στόχος μου ήταν να φύγουν μόνο τα περιττά κιλά τους στην περιφέρεια. Τίποτε παραπάνω. Κι όλα αυτά χωρίς να τους πάρω ούτε ένα ευρώ φυσικά.

Μέχρι στιγμής έχουν χάσει με επιτυχία τα ψωμάκια τους τουλάχιστον 100 φτωχοί της χώρας. Και έπεται συνέχεια. Δεν έχετε δει τίποτε ακόμη.

Δεν γουστάρω απλά να βλέπω να κυκλοφορούν χοντροί και χοντρές γύρω μου.

Μου χαλάνε τη θέα ρε παιδάκι μου. Πως να σας το πω; Με Γιακουμάτο υπουργό πείτε αντίο στο χοντρό!»

Την ίδια στιγμή οξύτατες είναι οι αντιδράσεις δεκάδων κέντρων αδυνατίσματος και γυμναστηρίων της ελληνικής επικράτειας.

Τα συγκεκριμένα κέντρα όπως είναι φυσικό κατηγορούν τον Υπουργό για αθέμιτο ανταγωνισμό και απειλούν να κινηθούν νομικά εναντίον του εάν δεν παραιτηθεί αμέσως από το βουλευτικό του αξίωμα και δεν αποφασίσει να ασκήσει επίσημα τα επαγγέλματα του διαιτολόγου/γυμναστή.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: