«Η ΕΛΙΑ έπρεπε να φυτευτεί ΜΑΖΙ με τη γλάστρα!» είπε ο ΓΑΠ στον Βενιζέλο!

ÕÐÏÕÑÃÉÊÏ ÓÕÌÂÏÕËÉÏ ÐÁÐÁÍÄÑÅÏÕ Ã ÂÅÍÉÆÅËÏÓ Å

Επίθεση σε υψηλούς τόνους για τον τρόπο φύτευσης της ΠΑΣΟΚικής ΕΛΙΑΣ εξαπέλυσε ο Παπανδρέου στον Βενιζέλο!

Άφωνο άφησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και φυτευτή της ΕΛΙΑΣ Ευάγγελο Βενιζέλο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη σημερινή συνάντηση των δύο ανδρών στο γραφείο που διατηρεί ο πρώτος στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Και ενώ όλοι νόμιζαν πώς ο κύριος Παπανδρέου θα αναφερθεί αποκλειστικά και μόνο σε ζητήματα που αφορούν το μέλλον της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού ξεκαθάρισε ότι με το κόμμα θα ασχοληθεί ξανά μόνο αν αυτό μετασχηματιστεί σε μία αξιόπουστη ομάδα κανόε καγιάκ ή ποδηλασίας χωρίς αλυσίδα, επιτέθηκε προσωπικά στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κατηγορώντας τον ευθέως για εγκληματικό και ανεπανόρθωτο λάθος στον τρόπο με τον οποίο φυτεύτηκε πριν λίγους μήνες η ΠΑΣΟΚική ΕΛΙΑ.

«Βαγγέλη, αποφάσισα να διακόψω για λίγο την γλαστροφύτευση που είχα προγραμματίσει να κάνω σήμερα στον Υμηττό μαζί με τον γιο μου τον Αντρίκο, μόνο και μόνο από σεβασμό στους σύντρολλούς μας από το ΠΑΣΟΚ που ανυπομονούσαν να μας δούνε ξανά μαζί μετά από τόσο καιρό.

Στο αμιγώς πολιτικό βέλος-σκέλος, θα ήθελα απλά να σε ενημερώσω ότι σε τελικό στάδιο επεξεργασίας βρίσκεται εδώ και μέρες το νέο σοσιαλιστικό κόμμα στο οποίο και θα είμαι ο αρχηγός.

Πρόκειται για το LOW GAP, για το οποίο ίσως και να έχεις ήδη ενημερωθεί από τους συντρόλλους μας.

Με το δικό σου κόμμα θα ξανασχοληθώ μόνο όταν το μετατρέψεις σε αξιόπουστη ομάδα κανόνε καγιάκ-κονιάκ ή ποδηλασίας χωρίς αλυσίδα. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό Βαγγέλη μου.

Το μεγαλύτερο πολιτικό σου λάθος πάντως το οποίο και δεν πρόκειται να στο συγχωρήσω ποτέ είναι το γεγονός ότι πριν μήνες φύτεψες στην Χαριλάου Τρικούπη μία ΕΛΙΑ αγνόωντας πλήρως την εξελιγμένη μέθοδο γλαστροφύτευσης που είχα διδάξει δημόσια στους Τούρκους σε παλιότερη μου επίσκεψη στην γειτονική χώρα.

Η κίνησή σου αυτή να φυτέψεις την ΠΑΣΟΚική ΕΛΙΑ χωρίς την γλάστρα, είμαι σίγουρος ότι ήταν εσκεμμένη και είχε σκοπό να με απαξιώσεις πολιτικά στα μάτια του κόσμου.

Εάν δεν θυμόσουνα την τεχνική της γλαστροφύτευσης που είχα διδάξει τότε στην Τουρκία, θα μπορούσες να με πάρεις ένα τηλέφωνο στο πανεπουστήμιο του USA και να ζητήσεις την συνδρομή μου.

Θα μπορούσα να σου παρείχα όλες τις αναγκαίες οδηγίες ακόμη και τηλεφωνικά».

είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου στον Ευάγγελο Βενιζέλο με τον τελευταίο απαντάει σε εξαγριωμένο ύφος τα εξής:

«Δεν δέχομαι καμία απολύτως υπόδειξη από κανέναν στον τρόπο με τον οποίο επιλέγω να φυτεύω τα δέντρα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης! Ειδικά από εσένα! ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΑΠΟΛΥΤΩΣ!»

Εν συνεχεία το βαρύ κλίμα στη συνάντηση όπως ήταν φυσικό διατηρήθηκε παρά τις ύστατες προσπάθειες του Ευάγγελου Βενιζέλου να ελαφρύνει κάπως την ατμόσφαιρα μέσω κεράσματος του συνομιλητή του κάποιων φρέσκων ελιών, από το γνωστό δέντρο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: