Εισαγγελική έρευνα σε εξέλιξη για την απουσία του σακιδίου πλάτης του Θεοδωράκη!

1234191_375868885903411_8051387929108431200_n

Την καθυστερημένη πλην δυναμική παρέμβαση της ελληνικής δικαιοσύνης προκάλεσαν οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την Τετάρτη το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου και δείχνουν τον Σταύρο Θεοδωράκη στη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά χωρίς να φοράει το γνωστό σακίδιο πλάτης.

Χρειάστηκε να περάσει 1 εικοσιτετράωρο σχεδόν, προκειμένου ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να δώσει εντολή για την άμεση διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης ώστε να διαλευκανθεί άμεσα η τύχη της τσάντας που σύμφωνα με πληροφορίες στελεχών του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν την αποχωρίζεται ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της φυσικής του ανάγκης στην τουαλέτα.

Το πρωί της Πέμπτης λοιπόν ξεκίνησε η εισαγγελική έρευνα, με τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμή να δείχνουν πολιτικό έγκλημα από χειμερινό κολυμβητή ανταγωνιστικού ποταμιού της χώρας ο οποίος ήθελε με αυτόν τον τρόπο να πλήξει το προφίλ του αρχηγού ενός κόμματος το οποίο μέρα με την μέρα ανεβαίνει όλο και πιο πολύ στις δημοσκοπήσεις.

Ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης πάντως μέχρι στιγμής έχει επιλέξει τον δρόμο της πλήρους σιωπής.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πρωθυπουργό, ο Σταύρος Θεοδωράκης μόλις μπήκε στο γραφείο του Μαξίμου δικαιολόγησε την απουσία του σακιδίου του υποστηρίζοντας ότι την χάρισε κατά τη διάρκεια της διαδρομής του προς το Μέγαρο σε έναν υπερτυχερό μαθητή παρακείμενου δημοτικού σχολείου.

«Το απροσδόκητο ντύσιμο του Σταύρου Θεοδωράκη σήμερα με κοψοχόλιασε κυριολεκτικά.

Μόλις είδα από το παράθυρο να πλησιάζει χωρίς να φοράει κάποιο σακίδιο στην πλάτη, φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι ο Τσίπρας τελικά αυτός που έρχεται, και τρομοκρατημένος έδωσα αμέσως εντολή στον Μουρούτη να κλειδαμπαρώσει την πύλη για παν ενδεχόμενο.

Ευτυχώς οι φόβοι μου αυτοί δεν επαληθεύθηκαν.

Ο Σταύρος όταν τον ρώτησα πώς και δεν κουβαλάει κάποια τσάντα στην πλάτη, μου είπε ότι την χάρισε σε κάποιον μαθητή στον δρόμο καθώς ερχόταν.

Τώρα, να σας πω την αλήθεια μου κακοφαίνεται ακόμη. Μπορεί να φοβήθηκε να πει την αλήθεια.

Να γνωρίζουν πάντως οι εισαγγελικές αρχές που ξεκίνησαν την έρευνα ότι είμαι στη διάθεσή τους για να καταθέσω ό,τι γνωρίζω».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς το μεσημέρι της  Πέμπτης στους δημοσιογράφους, λίγα μόλις λεπτά μετά την παρέμβαση της εισαγγελίας πάνω στο θέμα.

Ο πρώτος μάρτυρας που πρόκειται να καταθέσει για την διαλέυκανση της υπόθεσης είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός ενώ γραπτές καταθέσεις έχουν κληθεί να καταθέσουν, μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, και όλοι οι θυρωροί και σερβιτόροι του Μεγάρου Μαξίμου που εκτελούσαν υπηρεσία κατά τη διάρκεια της ιστορικής συνάντησης των δύο μεγάλων προσωπικοτήτων της χώρας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ως μάρτυρες στην καυτή υπόθεση να κληθούν και μαθητές του δημοτικού σχολείου που βρίσκεται κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να διασαφηνιστεί εάν επρόκειτο όντως για κάποια είδους δωρεά του προέδρου του Ποταμιού σε μαθητή ή για δόλια υφαρπαγή του σχολικού σακιδίου του από κάποιο μαθητούδι το οποίο ήθελε πραξικοπηματικά να ανακόψει την μεγάλη απήχηση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη στον ελληνικό λαό.

Αυτό που προκαλεί πάντως ιδιαίτερη εντύπωση στις εισαγγελικές αρχές της χώρας οι οποίες και έδρασαν αυτεπάγγελτα για το ζήτημα, είναι η πλήρης -μέχρι στιγμής- απροθυμία επικοινωνίας του Σταύρου Θεοδωράκη με την εισαγγελία για ένα ζήτημα το οποίο θα έπρεπε πρώτα απο όλους να απασχολεί τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: