Τα δικαιώματα της τηλεδιάσκεψης κυβέρνησης-Τρόικα εξασφάλισε το Playboy TV!

833x350_cybersex

Σε μία πολύ μεγάλη εμπορική συμφωνία κατέληξε μετά από σειρά σκληρών διαπραγματεύσεων το γνωστό τηλεοπτικό κανάλι για ενηλίκους Playboy, με το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας μας.

Ειδικότερα, όλη η  τηλε-διάσκεψη που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες μεταξύ των δανειστών της χώρας μας και των εκπροσώπων της Τροίκα πρόκειται να μεταδοθεί τηλεοπτικά από το γνωστό ροζ κανάλι του OTE TV σε live streaming.

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού πολιτικού cybersex -κατά της εκτιμήσεις των κριτικών πορνο-κινηματογράφου- είχαν εκδηλώσει εδώ και μέρες το ένθερμο ενδιαφέρον τους και πολλά γνωστά ελληνικά  κανάλια γενικού περιεχομένου με πρόθεση να το μεταδώσουν διαδικτυακά κατά τη διάρκεια της μεταμεσονύχτιας ζώνης του προγράμματός τους.

Τελικά, νικητής στην μεγάλη μάχη αναδείχθηκε ο διευθυντής του Playboy TV ο οποίος ήταν και αυτός που κατέθεσε την μεγαλύτερη προσφορά.

Η είδηση της νέας αυτής αποκλειστικότητας του Playboy TV έχει ήδη κατενθουσιάσει μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού το οποίο αγωνιούσε για την ακριβή εξέλιξη των σκληρών διαπραγματεύσεων, με τους υπέυθυνους της συνδρομητικής πλατφόρμας OTE TV να κάνουν λόγο για ξέσπασμα πρωτοφανούς κύματος εγγραφής νέων συνδρομητών απο το πρωί της Παρασκευής οπότε και ανακοινώθηκε το κλείσιμο της συμφωνίας από το εν λόγω κανάλι.  

Παράλληλα, για την έκδοση του σκληρού πολιτικού cyber πορνό σε μία ενιαία -και χωρίς περικοπές- αισθησιακή ταινία πολύωρης διάρκειας έχουν ενδιαφερθεί δεκάδες εταιρείες παραγωγής ταινιών πορνό από το εξωτερικό.

Το ζήτημα της έκδοσης της τηλε-διάσκεψης σε ροζ dvd πρόκειται να διευθετηθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων οπότε και θα καταστεί εφικτό να εκτιμηθεί η ποιότητα του συνολικού πορνό περιεχόμενου από τους ενδιαφερόμενους σκηνοθέτες και παραγωγούς.

Ο Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης το απόγευμα της Παρασκευής διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ότι όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στα ταμεία του ελληνικού κράτους από την συμφωνία αυτή, πρόκειται να αυξήσουν το πρωτογενές πλεόνασμα της χώρας μας σε επίπεδα τα οποία θα ζήλευε ακόμη και η πανίσχυρη Ρωσία του Πούτιν.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: