Κοινωνικό ΣΑΝΟπωλείο του ΛΑ.Ο.Σ. εγκαινίασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης!

f3d

Για πανηγυρική εκπλήρωση μίας συναισθηματικής υπόσχεσης που είχε δώσει εδώ και πολλά χρόνια στον σανοπώλη πατέρα του κάνει λόγο ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Το πρώτο κοινωνικό σανοπωλείο ελληνικού πολιτικού κόμματος είχε την μεγάλη τιμή να εγκαινιάσει το πρωί του Σαββάτου ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Στην εκπλήρωση ενός σχεδίου που όπως εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους, κρατούσε φυλαγμένο στο συρτάρι του από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης του κόμματός του, βοήθησε σημαντικά ο διάσημος Αμερικανός φιλέλληνας και ένθερμος υποστηρικτής του κόμματος που είναι γνωστός στους κύκλους του ΛΑ.Ο.Σ. με το χαρακτηριστικό ψευδώνυμο Mr OffSoros.

Ειδικότερα, όλο το ακίνητο στο οποίο στεγάστηκε το κοινωνικό σανοπωλείο του πατριωτικού κόμματος της Μεσογείων ανήκε αρχικά στην πλήρη ιδιοκτησία του παραπάνω κυρίου. Εν συνεχεία δόθηκε υπό την μορφή δωρεάς στον Γιώργο Καρατζαφέρη προκειμένου να υλοποιηθεί το μεγάλο αυτό κοινωνικό του όραμα.

Τα εγκαίνια του πρώτου κοινωνικού σανοπωλείου πολιτικού φορέα στην Ελλάδα στέφθηκαν με τεράστια επιτυχία αφού στον χώρο παρεβρέθησαν έστω για λίγο πέρα από όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη , και χιλιάδες απλοί ψηφοφόροι τόσο του ΛΑ.ΟΣ. όσο και άλλων γνωστών ελληνικών πολιτικών κομμάτων.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε ειδικό σεμινάριο κατανάλωσης σανό για το οποίο επιστρατεύθηκαν δεκάδες πεινασμένα άλογα με τα πράσινα άλογα του Γιώργου Καρατζαφέρη και των συνεργατών του να κλέβουν κυριολεκτικά την παράσταση κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής επίδειξης.

Σε όλα τα άτομα που ανταποκρίθηκαν στο σημερινό εορταστικό κάλεσμα του ΛΑ.Ο.Σ. μοιράστηκαν δωρεάν συλλεκτικές μινιατούρες από ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου Super Puma.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εμφανώς συγκινημένος, άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων με την ακόλουθη και εντόνως συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του στο παρευρισκόμενο κοινό:

«Καλοσωρίζω με πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση όλους τους Έλληνες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο σημερινό μου κάλεσμα για τα εγκαίνια του πρώτου κοινωνικού σανοπωλείου στην πατρίδα μας.

Από κοινωνικά παντοπωλεία κομμάτων έχει πλέον χορτάσει ο τόπος μας.

Ήρθε επιτέλους η ώρα για το πρώτο κοινωνικό σανοπωλείο εν Ελλάδι.

Ένα κοινωνικό σανοπωλείο που στόχος του κόμματός μου είναι πολύ γρήγορα να εξελιχθεί σε έναν χώρο δωρεάν εκτροφής χιλιάδων ελλήνων ψηφοφόρων αλλά και των αλόγων τους ανεξαρτήτως των πολιτικών τους προτιμήσεων.

Μη γελιόμαστε άλλο. Πολύ σύντομα, με τη συνεχή αύξηση της τιμής της βενζίνης, τόσο τα άλογα όσο και τα πράσινα άλογα των κομμάτων αλλά και των Ελλήνων πολιτών θα αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για γρήγορες και φτηνές μετακινήσεις.

Θέλω να επισημάνω ότι η ίδρυση κοινωνικού σανοπωλείου ήταν μία υπόσχεση που είχα δώσει εδώ και πολλά χρόνια στον πατέρα μου που όπως πολλάκις έχω εξομολογηθεί δημόσια ήταν σανοπώλης στο επάγγελμα.

Τώρα, που το σύστημα λοιπόν προσπαθεί να με βγάλει από την μέση εμπλέκοντάς με σε ένα σκάνδαλο εξοπλιστικών για το οποίο και δεν φέρω καμία απολύτως ευθύνη, και με τον φόβο για μακροχρόνιο εγκλεισμό μου στην φυλακή ολοένα και να με στοιχειώνει, ήταν πιστεύω η κατάλληλη στιγμή για να υλοποιήσω επιτέλους αυτή την έντονα συναισθηματική υπόσχεση που είχα δώσει».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: