Αναστολή της απεργίας της ΕΣΗΕΑ για να βγει σε παράθυρο ζητάει ο Άδωνις Γεωργιάδης!

tak_ant1bradi0171

«Σταματήστε τώρα αμέσως την απεργία! Έχω πάθει στερητικό τηλεοπτικό σύνδρομο!» το άκρως συγκινητικό ξέσπασμα του κυβερνητικού τηλε-μαϊντανού!

Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού και πλήρους ψυχικής κατάρρευσης βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης οπότε και ξεκίνησε η προγραμματισμένη για σήμερα 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και τηλεπωλητής βιβλίων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρώην Υπουργός Υγείας με συνεχείς αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο τουίτερ προσπαθεί επίμονα να πείσει τους αρμόδιους φορείς της ΕΣΗΕΑ προκειμένου να κηρύξουν αναστολή της απεργίας τους, με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα στον γαλάζιο βουλευτή να βγει σε 100 τηλεοπτικά παράθυρα ενημερωτικών (και όχι μόνο) εκπομπών ΚΑΙ σήμερα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατόπεδο της Συγγρού, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας  ο Άδωνις Γεωργιάδης να προσφύγει στο ΣΤΕ κατά της απεργίας επικαλούμενος στερητικό τηλεοπτικό σύνδρομο παραθέτοντας μάλιστα σχετικές ιατρικές γνωματεύσεις από τον προσωπικό του ψυχολόγο. 

Ακολουθούν όλες οι σημερινές αναρτήσεις του Άδωνι στο τουίτερ του, αναρτήσεις άκρως ενδεικτικές του πανικού που τον έχει κυριεύσει τις τελευταίες ώρες:

«Ξύπνησα σήμερα και μόλις θυμήθηκα ότι απεργούν οι δημοσιογράφοι μου ερχόταν να πιω κάτι ληγμένα γενόσημα και να φύγω μια και καλή από τη ζωή ως τηλεοπτικός ήρωας.

Καλό και το τουίτερ αλλά δυστυχώς δεν σου δίνει τη δυνατότητα να τσιρίζεις και να τρομάζεις τα παιδιά των κομμουνιστών.

Δημοσιογραφάκια της τηλεόρασης. Να ξέρετε ότι κάποιοι σαν και μένα δίνανε ποσοστά τηλεθέασης στις εκπομπές σας. Μου φαίνεται ξεχνάτε γρήγορα το χέρι που σας δίνει ψωμί κάθε μέρα.

Πάω να διαβάσω λίγο το βιβλίο μου η «Φαίδρα κι ο Αράπης» για να ξεχαστώ. Μετά θα παίξω και λίγο με την ταμπλέτα μου. Δεν παλεύεται με τίποτα η σημερινή μέρα. Νιώθω πως περνάω απαρατήρητος ακόμη και από την μπουμπούκα μου.

Ξέρει κανείς πόσο κάνουν τα παράβολα για τις προσφυγές κατά απεργιών στο ΣΤΕ; Να στείλει inbox. Θέλω την τηλεοπτική τζούρα μου. Δεν αντέχω!

Εάν έχει κάποιος κανένα παράθυρο στο σπίτι του που θέλει να αποκτήσει πραγματική αξία, δέχομαι προτάσεις για να βγω ακόμα και εκεί, να κάνω καμιά δήλωση για να ξεχαστώ.

Παπαδάκη εάν διαβάζεις τί γράφω, κάνε τα κονέ σου στην ΕΣΗΕΑ και λήξτε το πανηγυράκι τώρα. Είναι ζήτημα υγείας πλέον.

Κάτι τέτοιες δύσκολες μέρες είναι που σε πιάνουν τα υπαρξιακά σου ως τηλεοπτικός μαϊντανός και όχι μόνο.

Γνωρίζει κανένας εάν έχει βρεθεί κανένα παράθυρο στην Αμφίπολη μπας και πάω εκεί να κάνω καμιά δήλωση; Στείλτε inbox! Επείγον!

Παπαδάκη από παράθυρα το σπίτι σου πώς πάει; Έχε ανοιχτό το τηλέφωνο. Θα σε πάρω σε λίγο για λεπτομέρειες.

Άκουσα πώς αύριο τα δημοσιογραφάκια έχουν τρίωρη στάση εργασίας. Τρεις ώρες να είναι το ελάχιστο που θα βγω αύριο στην τηλεόραση ελπίζω!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: