ΓΑΠ: «Οι γραμμές που έβαζα με τους Τροικανούς εγώ ήταν ΜΑΥΡΟκόκκινες!»

gap

Νέες δηλώσεις σχετικά με το αντιεξουσιαστικό του προφίλ παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει δυναμικές πολιτικές πρωτοβουλίες προκειμένου να επιστρέψει ενεργά στα δρώμενα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, αφού κατακεραύνωσε το σημερινό συγκυβερνητικό σχήμα για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα στο Παρίσι, επανέλαβε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι παραμένει σκληροπυρινικός αντιεξουσιαστής.

Ακολουθούν αυτούσιες όλες οι δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου (μαζί με τα σαρδάμ) στο διάσημο ειδησεογραφικό δίκτυο του BBC:

«Με μεγάλη προσοχή και τεράστια αμμωνία παρακολουθώ τα τελευταίο ανάστημα τα δρώμενα στο εξωτερικό της πανέγχορδης χώρας μου, της Ελλάδας.

Δύο κόμματα καθόλου αξιόπουστα στα μάτια του λαού μας πλέον, να ισχυρίζονται ότι διαπραγματεύονται στο Παρίσι με τους εκπροσώπους της Τρόικα χαράζοντας κόκκινες γραμμές.

Εγώ το είχα πεί και το 2010 κοιτώντας στα ιμάτια τους Έλληνες πολίτες αλλά τότε με προφανείς εντολές των πολιτικών μου αντιλάλων είχα λοιδωρηθεί.

Είμαι και παραμένω ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ.

Είμαι ο μόνος πρωθυπουργός που κυβέρνησε αυτή την παρτίδα με ένα αμιγός αντιεξουσιαστικό – σε σύνθεση- κυβερνητικό σχήμα.

Είμαι ο μόνος Έλληνας πρωθυπουργός που δεν πούλησε ούτε για δευτερόλεπτο τις αγνές αντιεξουσιαστικές του ιδέες, ακόμα και κατά τις -ανά τακτά χρονικά διαστήματα- διαπραγματεύσεις που έκανε με τους δανειστές μας. 

Επιτρέψτε μου τώρα να αποκαλύψω κάτι δημόσια για πρώτη φορά.

Δηλώνω με μεγάλη περηφάνια ότι ήμουν και ο μόνος Έλληνας πρωθυπουργός που πάντα χάραζε ΜΑΥΡΟκόκκινες γραμμές στις σκληρές του διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

ΝΑΙ! ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΕΣ! Καλά ακούσατε! Μαυροκόκκινες!

Ο ελληνικός λαός στο αμέσως επόμενο ανάστημα θα κληθεί να διαλέξει στρατόπεδο: Ή με τις συστημικές και υποκραγμένες κυβερνήσεις των αναξιόπουστων πλέον κομμάτων της ελληνικής πολιτικής σκηνής Ή με τον ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ πολιτικό φορέα του Γεώργιου Παπανδρέου που πολύ σύντομα θα ιδρυθεί.

Σας ευχαριστώ όλους πουλί!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: