Πτηνό Κορυδαλλός κάθισε πάνω στο κεφάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη!

_e__st___ 1

Για περιστατικό με πολύ έντονο συμβολισμό για το μέλλον του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κάνουν λόγο οι πολιτικοί αναλυτές της χώρας μας!

Λίγα μόλις χρόνια μετά την ιστορική ανάπαυση ενός περιστεριού πάνω στο κεφάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη, νέο περιστατικό με πρωταγωνιστή πάλι ένα αθώο πτηνό απασχολεί έντονα εδώ και λίγες ώρες τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (και όχι μόνο).

Ήταν λίγο πριν το ρολόι δείξει 9 ακριβώς το πρωί της Τρίτης, όταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κατά τη διάρκεια μίας εθιμοτυπικής του επίσκεψης στα γραφείο του κόμματός του αντίκρυσε ξαφνικά έναν γλυκύτατο Κορυδαλλό να προσγειώνεται στο κεφάλι του μπροστά στα μάτια των άναυδων εκείνη τη στιγμή συνεργατών του.

«Συναγωνιστές, τώρα αυτό τί να σημαίνει άραγε;

Ότι πήραμε τον πούλο κυριολεκτικά ή το άλλο που δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι ότι μπορεί να συμβεί;

Είναι και κορυδαλλός το άτιμο αυτή τη φορά, όχι τίποτα άλλο »

ρώτησε εκείνη τη στιγμή έντρομος ο πρόεδρος ο Γιώργος Καρατζαφέρης τους συνεργάτες τους, για να λάβει αμέσως την απάντηση ενός από αυτούς:

«Δυστυχώς πρόεδρε, πολύ φοβόμαστε ότι μάλλον το δεύτερο σημαίνει.

Ας ελπίσουμε εάν γίνει το κακό, να σε βάλουνε τουλάχιστον στις φυλακές του ΑλκΑΡΤράζ.»

Την ίδια στιγμή δεκάδες οπαδοί του ΛΑ.Ο.Σ. από το μεσημέρι της Τρίτης έχουν αρχίσει να πολιορκούν τηλεφωνικά τα κεντρικά γραφεία του κόμματος ζητώντας γραπτές εγγυήσεις ότι στο παλιό βίντεο το πουλί που είχε καθίσει πάνω στο κεφάλι του Καρατζαφέρη ήτανε όντως περιστέρι και όχι κορυδαλλός όπως σήμερα.

Κύριε Πρόεδρε, ήταν σίγουρα περιστέρι αυτό που είχε καθίσει πάνω στο κεφάλι σας παλιότερα;

Γιατί μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για τις οφσόρ εταιρείες που έχετε, έχουμε αρχίσει να αμφιβάλλουμε έντονα ότι είστε εκλεκτός του Θεού και του Αγίου Πνεύματος.

Μήπως ήτανε και τότε κορυδαλλός το πτηνό και αποκρύψατε την αλήθεια για ευνόητους λόγους;

Παρακαλώ πολύ να βγείτε στο ΑΡΤ και να το διευκρινήσετε άμεσα.

Σας ευχαριστώ πολύ και πάντα επιτυχίες!

δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους ψηφοφόρους του κόμματος σε σημερινό του τηλεφώνημα στα γραφεία που διατηρεί ο ΛΑ.Ο.Σ. στην Καλλιθέα.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: