Διαπραγματευτικός θρίαμβος της κυβέρνησης στο Παρίσι: Σώζεται το δώρο του Άγιου Βασίλη!

troika-paris

Σε απροσδόκητο κυβερνητικό θρίαμβο εξελίσσονται οι μαραθώνιες διαπραγματεύσεις της χώρας μας με τους εκπροσώπους της Τρόικας στο Παρίσι!

Και ενώ όλοι οι δημοσιογράφοι της χώρας μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής κάναν λόγο για μία παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης στο Παρίσι, ένα ξαφνικό e-mail της Τρόικα που έφτασε στο Υπουργείο Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη πριν λίγα λεπτά έκανε το Μέγαρο Μαξίμου (και δικαίως) να ξεσπάσει σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Σώζεται το δώρο του Άγιου Βασίλη!

Με ένα σύντομο μήνυμα το οποίο συνοψιζόταν στην φράση:

«Τελικά μας πείσατε.

Το δώρο του Άγιου Βασίλη δεν πρόκειται να υποστεί καμία περικοπή!

Καλά Χριστούγεννα!»

ο εκπρόσωπος της διαπραγματευτικής ομάδας των Τροικανών Χαράτσεν Φούχτεν ανακοίνωσε στο κυβερνητικό επιτελείο της χώρας μας την υποχώρηση των δανειστών σε ένα παραδοσιακό οικονομικό βοήθημα για τους Έλληνες πολίτες.

Όπως αποκάλυψε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη στους Έλληνες δημοσιογράφους, πρόκειται για μία προσωπική επιτυχία του Έλληνα πρωθυπουργού ο οποίος αξιοποίησε έξυπνα τη στενή επικοινωνία που διατηρεί εδώ και μεγάλο διάστημο με τον Θεό πείθοντας τον τελευταίο να μεσολαβήσει προκειμένου να διασωθεί το βαρυσήμαντο δώρο του Αγίου Βασιλείου.

«Θεέ μου!

Οι φίλοι τις δύσκολες ώρες φαίνονται!

Μιλάμε τόσο καιρό και είσαι η τελευταία μου ελπίδα.

Πάρε σε παρακαλώ τους Τροικανούς και ζήτατους να παραμείνει τουλάχιστον ως έχει το δώρο του Άγιου Βασίλη.

Γνωρίζουν πιστεύω ότι εσύ κάνεις κουμάντο στους αγίους και θα σε ακούσουν.

Απείλησέ τους με εξορία στην κόλαση, αν χρειαστεί!

Εμένα με έχουν χεσμένο δυστυχώς και το ξέρεις».

ήταν η συγκινητική έκκληση του έλληνα πρωθυπουργό στον Θεό ο οποίος απέδειξε για ακόμη μία φορά περίτρανα ότι συνεχίζει να τον στηρίζει δυναμικά.

«Με την μεγάλη αυτή διαπραγματευτική νίκη μας είμαι σίγουρος ότι θα χαρούν όχι μόνο οι ενήλικες αλλά ακόμη και οι ανήλικοι κάτοικοι της χώρας μας».

δήλωσε με προφανές ύφος ανακούφισης και χαράς ο Αντώνης Σαμαράς στους Έλληνες δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα της Παρασκευής.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: