Περισσευούμενα από τον Τατσόπουλο, τα προφυλακτικά που μοιράστηκαν στη Θεσσαλονίκη!

49b4a2d926ce5dbfd46e474894f5d7d3_L

Δυναμική η συμμετοχή στην καμπάνια κατά του AIDS από τον Έλληνα βουλευτή που πήδηξε την μισή Αθήνα!

Προφυλακτικά τα οποία είχαν περισσέψει από παλιά σεξουαλική περιοδεία του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν ανεξάρτητου βουλευτή και συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου, ήταν τα χιλιάδες προφυλακτικά που διανεμήθηκαν χθες στη συμπρωτεύουσα στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας κατά του AIDS.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος εδώ και μέρες είχε εδώ και μέρες επικοινωνήσει με τους αρμόδιους φορείς που συμμετέχουν στην καμπάνια προκειμένου να τους γνωστοποιήσει την εκ μέρους του ευγενική χορηγία 10.000 προφυλακτικών Durex τα οποία φύλαγε επιμελώς στις αποθήκες του σπιτιού του.

Όλα τα προφυλακτικά τα οποία ο κύριος Τατσόπουλος επέλεξε να δωρίσει χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα, ήταν αρχικώς προγραμματισμένο να αξιοποιηθούν στην ιστορική σεξουαλική του περιοδεία στην πρωτεύουσα της χώρας μας. 

Κάτι τέτοιο όμως δεν είχε καταστεί τελικά εφικτό, αφού ο ανεξάρτητος εδώ και καιρό βουλευτής εξαιτίας έντονης υπερκόπωσης στο μορίο του, δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία τον αρχικό του στόχο ο οποίος ήταν να πηδήξει όλη την Αθήνα, από άκρη σε άκρη.

«Δυστυχώς, σε εκείνη την ιστορική μου και άκρως αισθησιακή περιοδεία, χρησιμοποίησα μόλις 15.000 προφυλακτικά πολλαπλών χρήσεων.

Από ένα σημείο και μετά άρχισα να νιώθω μία έντονη ψυχοσωματική εξάντληση με αποκορύφωμα τα σημάδια οξείας υπερκόπωσης τα οποία και εμφάνισε το μόριό μου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου μείνουν κυριολεκτικά στο χέρι 10.000 προφυλακτικά. Ευτυχώς όμως δεν έκανα το λάθος να πετάξω κανένα από αυτά.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι στο άμεσο μέλλον θα βρεθεί σίγουρα κάποια σημαντική αφορμή κοινωνικής τους αξιοποίησης, τα φύλαξα όλα επιμελώς σε ειδικές καποτο-αποθήκες της οικίας μου.

Η χθεσινή Παγκόσμια Μέρα κατά του AIDS νομίζω ήταν η καλύτερη λύση για να πιάσει τόπο όλο το πρωτογενές πλεόνασμα προφυλακτικών που είχα καταφέρει να δημιουργήσω.

Εύχομαι κάθε προφυλακτικό μου να αξιοποιηθεί από τους συμπολίτες μας με τον δέοντα τρόπο».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Τατσόπουλος στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Τρίτης.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: