Την πόρτα εξόδου από το μνημόνιο, ανοίγει το κλειδί που παρέλαβε ο Σαμαράς από το Ναύπλιο!

samaras-kleidi1-600x279

Σε πολύ σημαντικές διευκρινήσεις σχετικά με τις ιδιότητες του χρυσού κλειδιού που παρέλαβε την Κυριακή από το δημαρχείο Ναυπλίου προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Έλληνας πρωθυπουργός!

Στις ίδιες δηλώσεις του ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρέλειψε να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον όλων των κατοίκων του Ναυπλίου που συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο προκειμένου να τον αποδοκιμάσουν ξεχνώντας (όπως υποστήριξε) να αναρωτηθούν σχετικά με την πόρτα που έχει τη δυνατότητα να ανοίξει το συγκεκριμένο κλειδί.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε επίσης λόγο για προκλητική αχαριστία ατόμων που ξεχνούν εσκεμμένως τόσο το πρωτογενές πλεόνασμα της χώρας μας όσο και τον προσεχή ερχομό του free-wifi.

Ο αρχηγός της ΝΔ δεν δίστασε μάλιστα να ζητήσει επί προσωπικού τον λόγο από τους διαμαρτυρομένους που φώναζαν το σύνθημα ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ., επισημαίνοντας ότι η κυβέρνησή του είναι αυτή που οδήγησε στην δικαιοσύνη το σκάνδαλο με τις οφσόρ εταιρείες του Γιώργου Καρατζαφέρη και επομένως η αντιπάθεια του ΛΑ.Ο.Σ. στο πρόσωπό του είναι εύλογη.

«Παρέλαβα το κλειδί που ανοίγει την πόρτα εξόδου της χώρας μας από το μνημόνιο και αυτοί οι αχάριστοι με αποδοκίμασαν! Αχαριστία! Αίσχος!» δήλωσε μεταξύ άλλων με οργισμένο ύφος ο πρωθυπουργός.

Ακολουθούν αυτούσιες όλες οι σημερινές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά:

Ελληνίδες κι Έλληνες. Με πολύ μεγάλη μου χαρά ήρθε η ώρα να σας ανακοινώσω όλη την αλήθεια σχετικά με το κλειδί που παρέλαβε την περασμένη Κυριακή από τον δήμο Ναυπλίου.

Το συγκεκριμένο κλειδί ανοίγει την πόρτα εξόδου της πατρίδας μας από το μνημόνιο.

Κάποιοι αχάριστοι και ίσως βαλτοί από τον ΣΥΡΙΖΑ κι άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, αντί πρώτα να φροντίσουν να ενημερωθούν για τις ιδιότητες του κλειδιού που παρέλαβα, φρόντισαν για ακόμη μία φορά να δείξουν έμπρακτα την ανεξήγητη (ακόμη και από επιστήμονες) δυσαρέσκειά τους απέναντι στο προσώπό μου.

Στους ίδιους κυρίους επιτρέψτε μου να θυμίσω τόσο το πρωτογενές πλεόνασμα που πέτυχα πρόσφατα όσο και την την τήρηση της υπόσχεσής μου για free-wifi σε όλη την χώρα.

Α, και κάτι τελευταίο. Επειδή οι συγκεκριμένοι προβοκάτορες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο φώναζαν μεταξύ άλλων και πως δεν με θέλει ο ΛΑ.Ο.Σ.

Αγαπητά μου θρασίμια, θα σας υπενθυμίσω απλά ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη εξαιτίας συντονισμένων ενεργειών της δικιάς μου κυβέρνησης. Άρα το να μην με συμπαθούν πλέον καθόλου αυτοί του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο.

Σας ευχαριστώ πολύ!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: