Δραστική μείωση των τιμών στις εξαγορές των βουλευτών εξήγγειλε ο Γιακουμάτος!

giakoymatow_2

Για άμεση και γενναία μείωση των υφιστάμενων τιμών σε όλες ανεξαιρέτως τις υποθέσεις εξαγοράς/δωροδοκίας βουλευτών δεσμεύθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Γεράσιμος Γιακουμάτος!

Με παρέμβασή του σε γνωστή τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή, ο γνωστός για την καθημερινή και άγρια μάχη που δίνει με τις τιμές, αφού κατήγγειλε ως πρωτοφανώς υψηλές και κοινωνικά προκλητικές τις τιμές εξαγοράς βουλευτών που είδαν το φως της δημοσιότητας στις υποθέσεις Ξουλίδου και Χαϊκάλη, προανήγγειλε δραστικά μέτρα που θα λύσουν (όπως είπε) το πρόβλημα.

«Εγώ που έριξα τις τιμές στην αγορά, θα είμαι αυτός που θα ρίξει και τις τιμές στην εξαγορά! Θα με γράψει με χρυσά γράμματα η ιστορία!»

δήλωσε φανερά εξοργισμένος (μεταξύ άλλων) στους δημοσιογράφους ο Υφυπουργός Ανάπτυξης! 

Ακολουθεί αυτούσια όλη η σημερινή τηλεφωνική παρέμβαση Γιακουμάτου, μία παρέμβαση που προσέφερε τεράστια ικανοποίηση στους κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου που μέχρι σήμερα κάναν λόγο για αδιανόητες τιμές εξαγοράς βουλευτών που προκαλούν το κοινό αίσθημα!

«Με πολύ μεγάλη μου λύπη αλλά και οργή παρακολουθώ το τελευταίο διάστημα τις προκλητικότητατες για την κοινωνία τιμές στις 2 υποθέσεις εξαγοράς βουλευτών που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Δεν είναι δυνατόν ο Έλληνας πολίτης σε μία χώρα πτωχευμένη σαν την δικιά μας να ακούει για τιμές εξαγοράς ύψους 2 και 3 εκατομμυρίων ευρώ και να μην βγαίνει έξω από τα ρούχα του.

Από τότε που ανέλαβα το Υπουργείο Ανάπτυξης άρχισα έναν συνεχές πόλεμο με τις τιμές στην αγορά. Είπα ότι θα τις κατεβάσω και το έκανα πράξη.

Τώρα, πιστεύω πως ήρθε επιτέλους η ώρα να τα βάλω και με τις προκλητικές τιμές που υφίστανται στην εξαγορά. Θα με γράψει με χρυσά γράμματα η ιστορία!

Είναι κοινωνικά αναγκαίο οι τιμές κοινοβουλευτικές εξαγοράς να επιστρέψουν πάλι στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Δεσμεύομαι λοιπόν δημόσια πως εντός των επομένων ημερών θα έχουν αναληφθεί όλες οι αναγκαίες δράσεις από το Υπουργείο μου προκειμένου οι τσουχτερότατες τιμές στην εξαγορά βουλευτών να αποτελέσουν σύντομα οριστικό παρελθόν από την χώρα». 

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: