Χαϊκάλης: «Έλεγα να δώσω το υλικό στον Μητσικώστα αλλά τελικά διάλεξα Λαζόπουλο!»

270214094631_1520

Το πολύ μεγάλο δίλημμα στο οποίο βρέθηκε λίγες μόλις μέρες μετά την εξασφάλιση του οπτικοακουστικού υλικού που αποδεικνύει την απόπειρα χρηματισμού του από τον Γιώργο Αποστολόπουλο αποκάλυψε το απόγευμα του Σαββάτου ο Παύλος Χαϊκάλης!

Ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με νέες δηλώσεις του σε γνωστή τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή εξομολογήθηκε πως προτού παραδώσει το dvd στον Λάκη Λαζόπουλο σκέφτηκε πρώτα όλους τους διάσημους κωμικούς που υπάρχουν στη χώρα και θα μπορούσαν να παραλάβουν το καυτό dvd.

« Το dvd με την απόπειρα δωροδοκίας μου έπρεπε να πάει οπωσδήποτε σε κάποιον έμπειρο Έλληνα κωμικό.

Ήταν ζήτημα αρχής για μένα, κάτι τέτοιο.

Δεν κατέληξα όμως στην λύση του Λάκη Λαζόπουλου με την μία.

Δεν σας κρύβω πως αρχική μου σκέψη ήταν να το παραδώσω στον Γιώργο Μητσικώστα ή στα παιδιά που κάνουνε το Ράδιο Αρβύλα στον Ant1.

Τελικά οι στενές φιλικές μου σχέσεις με τον Λάκη Λαζόπουλο με έκαναν να αλλάξω άποψη και να γίνει αυτός ο τυχερός αποδέκτης.

Εάν πάντως δεν κατάφερνα να πάει σε κάποιον από τους γνωστούς Έλληνες κωμικούς της τηλεόρασης θα κατέφευγα σε λύσεις ανάγκης από το internet.

Θα το έδινα δηλαδή στα παιδιά που κάνουνε σάτιρα στο youtube (Mikeius, Jeremy κλπ).

Τελικά, ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν χρειάστηκε αφού ο Λάκης είπε αμέσως το ναι και με έβγαλε έτσι από το μεγάλο δίλημμα που αντιμετώπιζα.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Λάκη που με έβγαλε από τη δύσκολη θέση της τεχνικής επεξεργασίας.

Να είναι σίγουρος πως από εδώ και πέρα κάθε dvd με απόπειρα χρηματισμού βουλευτή των ΑΝΕΛ θα πηγαίνει κατευθείαν σε αυτόν, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη».

δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: