Εξαγορές βουλευτών ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ υποσχέθηκε στο διάγγελμά του ο Σαμαράς!

bc459f77125c9127d966eb50a3783735

Φρένο στις εξαγορές βουλευτών χωρίς έκδοση παραστατικών, με εντολή Σαμαρά!

Τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου καθεστώτος φορολογικής διαφάνειας στις (εξ)αγορές ψήφων βουλευτών, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής στο διάγγελμά του ο Έλληνας πρωθυπουργός!

Πρόκειται για μία ριζοσπαστική κίνηση του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος αποφάσισε τελικά έστω και καθυστερημένα, να κάνει δεκτή πρόσφατη πρόταση του Υπουργείου Οικονομικών που έκανε λόγο για εξαγορές βουλευτών οι οποίες πέρα από πολιτικό όφελος θα αποφέρουν παράλληλα και πολύτιμα έσοδα στα ταμεία του κράτους.

Σε ειδικό καθεστώς καταβολής ΦΠΑ όλες οι μελλοντικές εξαγορές βουλευτών.

Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, αρχής γενομένης από το πρωί της Δευτέρας όποιο μέλος/στέλεχος/συνεργάτης της κυβέρνησης εξαγοράζει κάποιον βουλευτή θα απαιτεί από αυτόν την άμεση έκδοση απόδειξης/ τιμολογίου στο οποίο και θα αναγράφεται όλο το ποσό της εξαγοράς.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι να μην αποφεύγεται η καταβολή ΦΠΑ 13% στην οποία θα και υποχρεούνται πλέον όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές που θα δέχονται τον χρηματισμό.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα του σημερινού διαγγέλματος του πρωθυπουργού:

«Ελληνίδες και Έλληνες!

Ας μην γελιόμαστε άλλο!

Οι εξαγορές βουλευτών συνιστώντας ένα ριζοσπαστικό είδος της γνωστής σε όλους σας σύμβασης της πώλησης, έχουν πλέον μπει για τα καλά στην οικονομική ζωή της χώρας μας.

Τεράστια χρηματικά ποσά διακινούνται από τσέπες σε τσέπες χωρίς όμως μέχρι στιγμής το ελληνικό κράτος να κερδίζει τίποτα από όλες αυτές τις πλήρως θεμιτές συναλλαγές.

Πρόκειται στην ουσία για μαύρο χρήμα, αν το καλοσκεφτείτε.

Ήρθε λοιπόν η ώρα νομίζω το ελληνικό κράτος να αποκτήσει το δικαίωμα εισπράξεως ενός ικανοποιητικού ποσοστού ΦΠΑ από όλες αυτές τις συναλλαγές.

Με το σύστημα διαφάνειας που έχουμε ήδη σχεδιάσει και πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από αύριο το πρωί, το 13% του κάθε ποσού με το οποίο εξαγοράζεται ένας βουλευτής, από εδώ και στο εξής θα μπαίνει στα ταμεία του κράτους μας.

Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά λοιπόν όσους βουλευτές εφεξής λαμβάνουν χρηματικά ποσά, να κόβουν απόδειξη με το ακριβές ποσό και να την παραδίδουν στα χέρια του (εξ)αγοραστή βουλευτή.

Σας γνωστοποιώ μάλιστα με μεγάλη χαρά, πως ήδη η κυβέρνηση σχεδιάζει την σύσταση ειδικού σώματος δίωξης φορολογικών παραβάσεων το οποίο και θα ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τις συναλλαγές της συγκεκριμένης κατηγορίας».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: