Πενήντα-Πενήντα θα έδινε τα ευρώ στον Χαϊκάλη ο Αποστολόπουλος!

385224

Με μία μεταβίβαση χρημάτων εμπνευσμένη από την τηλεοπτική σειρά του MEGA στην οποία ο Παύλος Χαϊκάλης πρωταγωνιστούσε, θέλησε να δελεάσει το θύμα του ώστε να δεχθεί τον χρηματισμό, ο κατηγορούμενος για την υπόθεση δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Γιώργος Αποστολόπουλος!

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Γιώργος Αποστολόπουλος κατά τη σημερινή του κατάθεση στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, δηλώντας μάλιστα φανατικός θαυμαστής του συγκεκριμένου επιτυχημένου σήριαλ του Mega.

«Έβλεπα το 50-50 που έπαιζε ο Χαϊκάλης καθημερινά.

Ακόμη και τις επαναλήψεις!

Δεν έχανα επεισόδιο ποτέ.

Όχι μόνο γιατί την λιμπιζόμουνα πολύ ως τηλεθεατής, αλλά κυρίως γιατί πίστευα πως έτσι το εγκληματικό μου σχέδιο θα ολοκληρωνόταν με επιτυχία.

Προσπαθούσα με αυτόν τον τρόπο να αποκρυπτογραφήσω πλήρως τον χαρακτήρα και τις συνήθειές του, ώστε να είμαι έτοιμος για την μεγάλη δοσοληψία όταν χρειαστεί.

Βλέποντας την σειρά, παρατήρησα ότι ο Παύλος έτρεφε μεγάλη αδυναμή στα τσιπουράδικα.

Δεν σας κρύβω μάλιστα πως αρχική μου πρόθεση ήταν η συναλλαγή που σχεδίαζα να πραγματοποιηθεί μέσα στο γνωστό τσιπουράδικο του 50-50 προκειμένου το θύμα να νιώθει περισσότερο χαλαρά κατά τη διάρκεια του χρηματισμού του.

Τελικά αρκέστηκα στο να γίνει η συνάντησή μας σε μία γνωστή καφετέρια των Αθηνών που όμως είχε πολλά είδη τσίπουρων στο μενού της.

Προσπάθησα να παίξω πολύ με το συναίσθημά του ώστε να επιτύχω να δεχθεί τον χρηματισμό και να εξασφαλιστεί έτσι με ευκολία η ψήφος του υπέρ του Σταύρου Δήμα.

Αν ακούσετε προσεκτικά τον διάλογό μου με τον κύριο Χαϊκάλη, θα διαπιστώσετε πως του πρότεινα όλα τα ευρώ να τα παίρνει σταδιακά, πενήντα-πενήντα».

δήλωσε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του ο Γιώργος Αποστολόπουλος.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: