Εξαγορές βουλευτών ΜΕ ΜΟΡΙΑ προτείνει ο Ανδρέας Λοβέρδος!

loverdos

Ριζικές αλλαγές στο ισχύον σύστημα αγορών κοινοβουλευτικών ψήφων οι οποίες θυμίζουν παλιότερη πρότασή του για τους εκπαιδευτικούς προτείνει ο Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος!

Με σημερινή του ανακοίνωση-παρέμβαση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε ότι έχει καταθέσει ήδη ολοκληρωμένη πρόταση στην κυβέρνηση για νέο σύστημα εξαγορών βουλευτών κατά το οποίο ο εξαγοραζόμενος βουλευτής θα αποκομίζει πολύτιμα μόρια.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το σύστημα προβλέπει όχι μόνο τη χορήγηση μορίων για το δημόσιο στον δωροδοκούμενο βουλευτή αλλά ακόμη και ανδρικών μορίων ανάλογων με αυτών που είχε προταθεί παλιότερα από τον Υπουργό να δοθούν σε όλους τους εθελοντές εκπαιδευτικούς.

Ακολουθεί όλη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργού Παιδείας με την ριζοσπαστική πρόταση της οποίας η εφαρμογή έχει αρχίζει να εξετάζεται από το τμήμα αγορών ψήφων του Μεγάρου Μαξίμου:

«Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, παρά την καθημερινή μου ενασχόληση με τους αγώνες του Ολυμπιακού, παρατηρώ τις διάφορες υποθέσεις χρηματισμού βουλευτών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Αμήθητα χρηματικά ποσά να ξοδεύονται συνεχώς από έμπιστα άτομα της κυβέρνησης προκειμένου να εξαφαλιστεί η υπερψήφιση του Σταύρου Δήμα.

Πολύτιμα λεφτά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και για άλλους θεμιτούς κυβερνητικούς σκοπούς να χάνονται καθημερινά στο βωμό της προεδρικής εκλογής.

Κατόπιν λοιπόν όλων των παραπάνω, νιώθω την ανάγκη να παρέμβω και να ζητήσω την εφαρμογή μίας πρότασης που έιχα καταθέσει παλιά για τους εθελοντές εκπαιδευτικούς της χώρας μας αλλά ουδέποτε εφαρμόστηκε.

Προτείνω λοιπόν ένα νέο σύστημα εξαγορών βουλευτών το οποίο θα προβλέπει την πριμοδότηση των εξαγοραζόμενων βουλευτών αποκλειστικά και μόνο με χρήσιμα μόρια.

Αναφέρομαι φυσικά τόσα στα γνωστά μόρια που αξιοποιούνται από τους πολίτες για την πρόσληψή τους στο δημόσιο όσο και στα γνωστά ανδρικά μόρια.

Παρακαλώ πολύ όπως η παραπάνω πρότασή μου εξεταστεί όσο πιο σύντομα γίνεται από όλους τους αρμόδιους φορείς της κυβέρνησης».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: