Σε ίδρυση κόμματος προχωράει τώρα ο Γιώργος Αποστολόπουλος!

ImageHandler

Ζήλεψε την «δόξα» του Μπαλτάκου ο Αποστολόπουλος!

Καριέρα πανομοιότυπη με εκείνη του ομοιοπαθή Παναγιώτη Μπαλτάκου ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει  ο μέχρι πριν λίγη ώρα ύποπτος για απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη Γιώργος Αποστολόπουλος, λίγα μόλις λεπτά με την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για αρχειοθέτηση της υπόθεσης που τον αφορούσε.

Πρόκειται για την δεύτερη -μέχρι στιγμής- περίπτωση προσώπου που επιλέγει να ιδρύσει δικό του πολιτικό κόμμα ύστερα από υπόθεση καταγεγραμμένων συνομιλιών που όλοι οι έχοντες αυτιά πίστευαν ότι θα τον ενέπλεκαν σε κάποιο σκάνδαλο.

Την αρχή την είχε κάνει ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος που λίγους μόλις μήνες μετά την δημοσίευση βίντεο από συζήτηση που είχε με τον Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αποφάσισε να ιδρύσει δικό του πολιτικό κόμμα με την ονομασία Ρίζες.

Το όνομα του κόμματος του Γιώργου Αποστολόπουλου θα έχει την ονομασία ΚΑΜΕΡΕΣ και πρόκειται να συμμετάσχει κανονικά στις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές προκηρυχθούν.

«Η δικαιοσύνη σήμερα για ακόμη μία φορά έλαμψε!

Αύριο το πρωί ιδρύω και εγώ κόμμα όπως είχε κάνει τις προάλλες ο ομοιοπαθής Μπαλτάκος.

Το δικό μου κόμμα θα λέγεται «ΚΑΜΕΡΕΣ» και θα στελεχωθεί σύντομα από εκατοντάδες διαδρομιστές κομμάτων με λαμπρή καριέρα στο είδος όπως είμαι εγώ.

Όσοι φέρνουν υλικά με μαγνητοφωνημένες συνομιλίες στη δικαιοσύνη, να γνωρίζουν πως κάθε τέτοια περίπτωση θα ανάβει πάντα την σπίθα για την ίδρυση πολιτικού κόμματος από αυτόν που καταγγέλουν.

Τις προάλλες ήταν ο Μπαλτάκος, σήμερα είμαι εγώ.

Συνεχίστε να κάνετε τα ίδια και θα δείτε πόσα ακόμη κόμματα θα φτιαχτούν στο μέλλον.

Ευχαριστώ πολύ τους δικαστικούς της χώρας που δικαίωσαν έναν άνθρωπο ο οποίος επιθυμούσε απλά να εξετάσει τα όρια ηθικής ενός βουλευτή.

Δηλώνω πάντα διαθέσιμος για δωρεάν εξέταση της ηθικής οποιουδήποτε ατόμου χρειαστεί»

δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο 206ος Έλληνας πολιτικός αρχηγός Γιώργος Αποστολόπουλος.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: