«ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ» φώναξε ο Σαμαράς μετά την ανεξαρτητοποίηση της Νίκης Φούντα!

samaras1

Χιτλερικός χαιρετισμός ή αυθόρμητος πανηγυρισμός του πρωθυπουργού ο οποίος κατέληξε σε ψυχρολουσία;

Με ένα επιφώνημα ενθουσιασμού με αμφιλεγόμενο νόημα υποστηρίζεται ότι αντέδρασε ο Αντώνης Σαμαράς αμέσως μετά την είδηση της ανεξαρτητοποίησης της Νίκης Φούντα η οποία έγινε γνωστή λίγα μόλις λεπτά πριν έναρξη του δεύτερου γύρου ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή.

Κατά την μία γνώμη, πρόκειται για ένα απλό επιφώνημα χαράς του πρωθυπουργού ο οποίος πάνω στον ενθουσιασμό του για την ελπίδα υπερψήφισης του Σταύρου Δήμα από την ανεξάρτητη πλέον βουλευτή δεν άντεξε και φώναξε Ζήτω η Νίκη αναφερόμενος αποκλειστικά και μόνο στο μικρό όνομα της κυρίας Φούντα.

Κατά την άλλη άποψη, πρόκειται για χιτλερικό-ναζιστικό χαιρετισμό του Έλληνα πρωθυπουργού στα πρότυπα του Sieg Heil, ενός χαιρετισμού που σύμφωνα με τους υποστηρικτές αυτής της άποψης ξεσκεπάζει το κρυφό ναζιστικό προσωπείο του Αντώνη Σαμαρά.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης τα οποία και συντάσσονται με την δεύτερη άποψη,  με ανακοίνωση που εξέδωσαν εκτάκτως το απόγευμα της Δευτέρας ζήτησαν διευκρινήσεις από το Μέγαρο Μαξίμου.

Παρά το μεγάλο ζήτημα δημοκρατίας που έχει προκύψει, το πρωθυπουργικό γραφείο δεν έχει ακόμη προβεί σε κάποια ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, με τους περισσότερους να αποδίδουν την αδράνεια αυτή στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο του πρωθυπουργού ο οποίος ασχολείται όλη την ώρα με τις νέες εξαγορές βουλευτών που έχουν οργανωθεί.

Υπενθυμίζουμε, ότι η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα παρά το γεγονός ότι ανεξαρτητοποιήθηκε επέλεξε να μην υπερψηφίσει τον Σταύρο Δήμα.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: