Εικόνα από την Λ. Μεσογείων σε περίπτωση μη εκλογής Δήμα έδωσε ο Σαμαράς!

B4kieI5IMAAvTNi

Σοκαριστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο από την μετάλλαξη που πρόκειται να υποστεί κεντρική οδική αρτηρία της χώρας, εάν δεν εκλεγεί ο Δήμας Πρόεδρος Δημοκρατίας τη Δευτέρα, έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο Έλληνας πρωθυπουργός!

Η φωτογραφία με τη Λεωφόρο Μεσογείων σε στιγμές Αποκάλυψης κάνει το γύρο του διαδικτύου από το απόγευμα του Σαββάτου και σύμφωνα με έγκριτους πολιτικούς αναλυτές της χώρας συνιστά κίνηση ΜΑΤ του Αντώνη Σαμαρά για την εξασφάλιση των 180 βουλευτών στην τρίτη κρίσιμη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή.

Με εντολή του πρωθυπουργού, το σοκαριστικό πλάνο έχει αποσταλεί με την ένδειξη «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ για ΔΕΥΤΕΡΑ» στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και των 300 βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου, με τους περισσότερες αποδέκτες της να δηλώνουν ρητά πώς δεν πρόκειται να συνδράμουν και αυτοί στο αποτρόπαιο θέαμα που απεικονίζεται.

«Το φρικιαστικό θέαμα της φωτογραφία αυτής δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα πρόκειται να συμβούν εάν οι υπονομευτές της σταθερότητας επικρατήσουν και πάμε και σε εκλογές.

Όποιος βουλευτής τη Δευτέρα ψηφίσει Παρών αναλαμβάνει αυτομάτως την προσωπική αλλά και πολιτική ευθύνη για το χάος που θα βιώσει η χώρα μας.

Πυρκαγιές, ηφαιστειακές εκρήξεις,σεισμοί, κατακλυσμοί, πλημμύρες,χιονοστιβάδες, βροχές, αιθαλομίχλες, συγκρούσεις πλανητών, συγκρούσεις μετεωριτών, και σπάνιες ασθένειες που θα κάνουν τον Ιό Έμπολα να θυμίζει παιδική ανεμοβλογία, είναι ήδη στον δρόμο.

Την Δευτέρα δεν παίζεται μόνο η έξοδο της χώρας μας από το ευρώ, αλλά και από τον πλανήτη γη, ακόμα και από το ηλιακό σύστημα!

Η αντιπολίτευση με τη στάση της επιζητά επίμονα έναν νέο Αρμαγεδδώνα!

Είμαι σίγουρος ότι η φωτογραφία που έδωσα πριν λίγο στη δημοσιότητα και αποτελεί προϊόν επιστημονικής μελέτης της ειδικής επιτροπής πρόληψης Χάους που έχει αρχίσει να λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες, θα κάνει τους βουλευτές την Δευτέρα να αλλάξουν στάση έστω και την τελευταία στιγμή».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς λίγο μετά την παράδοση της καυτής φωτογραφίας σε έμπιστο δημοσιογράφο της ΝΕΡΙΤ.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: