Δημοσκοπική πρωτιά Σαμαρά στις Ρουβίτσες, μετά το «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ» στη ΝΕΡΙΤ!

Untitled

Αέρα νίκης στον Έλληνα πρωθυπουργό δίνει η εκ μέρους του εκστόμιση της αγαπημένης λέξης του Σάκη Ρουβά κατά τη διάρκεια της κρίσιμης χθεσινής τηλεοπτικής συνέντευξης στη ΝΕΡΙΤ!

Η χθεσινή Σαμάρεια αναφορά της Νο1 σε χρήση λέξης εκ του πλούσιου λεξιλογίου του διάσημου Έλληνα τραγουδιστή, άρχισε να κάνει από το βράδυ της Κυριακής τον γύρο του διαδικτύου σκορπώντας κύμα ενθουσιασμού σε χιλιάδες θαυμάστριες και θαυμαστές του Σάκη που είδαν την ρητορική του ειδώλου τους να υιοθετείται πλέον ακόμη και από τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Αυτός είναι και ο λόγος που σημερινή δημοσκόπηση της Metron Analysis που διενεργήθηκε για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ, σε δείγμα περισσότερων από 2.000 μελών του fan club του Σάκη, εμφανίζει τη Νέα Δημοκρατία μετά από πολύ καιρό πρώτη με διαφορά έξι μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι περισσότερες μάλιστα από τις Ρουβίτσες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι μέχρι το βράδυ της Κυριακής προσανατολίζονταν σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ ή άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, προσανατολισμός που ανετράπη από το εύστοχο χθεσινό λεκτικό επικοινωνιακό κόλπο του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Έξαλλους πανηγυρισμούς στο Μέγαρο Μαξίμου φέρνει επίσης και η εδραίωση της υπεροχής του Αντώνη Σαμαρά στην καταλληλότητα για πρωθυπουργία σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση. Ειδικότερα στην ερώτηση αυτή, οι Ρουβίτσες δίνουν ποσοστό 30% στον Έλληνα πρωθυπουργό έναντι 25% που αποσπά ο δεύτερος Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, το χθεσινό Αισθάνομαι του Αντώνη Σαμαρά ειπώθηκε κατόπιν οργανωμένου σχεδίου της επικοινωνιακής ομάδας της κυβέρνησης.

Στόχος των ευρηματικών επικοινωνιολόγων του Σαμαρά ήταν η άμεση πολιτική προσέγγιση του πολυπληθούς κόσμου του Σάκη Ρουβά, προσέγγιση η οποία είχε εκτιμηθεί πως θα μπορούσε να φέρει ξανά τη ΝΔ μπροστά στις δημοσκοπήσεις, όπως και τελικά έγινε.

Υπενθυμίζουμε πως η εξέλιξη της καριέρας του Σάκη Ρουβά στην υποκριτική συγκεντρώνει καθημερινά τα βλέμματα μεγάλου μέρους της κοινής γνώμης, και έτσι το γεγονός ότι η απόπειρα προσέγγισης αφορούσε το fan club του συγκεκριμένου καλλιτέχνη κάθε άλλο παρά τυχαίο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Στη Συγγρού, εκτιμούν πως η σημερινή πρωτιά που έφεραν οι Ρουβίτσες στην Νέα Δημοκρατία είναι μόνο η αρχή του γενικότερου δημοσκοπικού comeback που έρχεται πολύ σύντομα για το συγκυβερνόν κόμμα.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: