ΕΔΕ για την απουσία της Ρένα Δούρου από την εκκλησία ζητάει ο Λοβέρδος!

lov

Ριζοσπαστική η παρέμβαση του Ανδρέα Λοβέρδου στο κρίσιμο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Την άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την απουσία της Ρένας Δούρου από την δοξολογία της νέας χρονιάς, μίας απουσίας η οποία έχει ήδη προκαλέσει τα πυρά του Άδωνι Γεωργιάδη και του Αθανάσιου Πλεύρη, ζήτησε το απόγευμα της Παρασκευής με προσωπική του επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά ο Υπουργός Παιδείας!

Ακολουθεί όλη η σημερινή επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδου στον Έλληνα πρωθυπουργό:

«Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, παρά το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα του Θρύλου, παρακολουθώ το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την απουσία της κυρίας περιφερειάρχου από την εκκλησία.

Το συγκεκριμένο σκάνδαλο το οποίο και καταδικάζω απερίφραστα, ξύπνησε μέσα μου μαύρες μνήμες από την δικιά μου ιστορική απουσία από τη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζω ότι για την δικιά μου περίπτωση τότε, είχα ζητήσει την άμεση διενέργεια ΕΔΕ προκειμένου να λάμψει όλη η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες σε όλα τα άτομα που έφταιξαν για την μαύρη αυτή φετινή σελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο προτείνω λοιπόν ενα διαλευκανθεί και η σημερινή αποτρόπαια απουσία της Ρένας Δούρου.

Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι πολιτικές υποθέσεις που απολύτως δικαιολογημένα προκαλούν το κοινό αίσθημα και την λαϊκή κατακραυγή, πρέπει να παίρνουν τον δρόμο της ελληνικής δικαιοσύνης.

Σας παρακαλώ λοιπόν, αξιότιμε κύριε πρωθυπουργού, να δώσετε άμεσα εντολή στα αρμόδια όργανα της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να διεξαχθεί ΕΔΕ και να χυθεί άμεσα άπλετο φως στο σημερινό συμβάν.

Ο Υπουργός Παιδείας

Ανδρέας Λοβέρδος»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: