Συσσίτια με Collagen Pro-Active προτείνει η Έλλη Παπαγγελή!

collagen4

Ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα από το γνωστό μοντέλο-στέλεχος της ΟΝΝΕΔ.

Χιλιάδες συσσίτια σε όλες τις πόλεις της ελληνικής επικράτειας στα οποία θα διανέμονται αποκλειστικά και μόνο μεγάλες ποσότητες collagen pro-active, προτείνει η Έλλη Παπαγγελή με σημερινή της ανάρτηση στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο facebook.

Η 27χρονη αρχαιολόγος η οποία υποστηρίζει ότι το θαυματουργό κολλαγόνο που διαφημίζει σε καθημερινή βάση στα κανάλια είναι ικανό να προσφέρει ικανοποιητική κάλυψη της πείνας που νιώθει ο μέσος Έλληνας πολίτης, εξαπολύει παράλληλα σφοδρή επίθεση στα συσσίτια που είχε προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τί ακριβώς έγραψε η Έλλη Παπαγγελή κάνοντας τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά προκειμένου να της δώσει τα συγχαρητήριά του:

«Στον άκρως παρωχημένο θεσμό των παραδοσιακών συσσιτίων με φαγητό και νερό, το κόμμα μας οφείλει να απαντήσει δυναμικά με εναλλακτικές λύσεις ανταποκρινόμενες πλήρως στις απαιτήσεις του σύγχρονου νεοδημοκρατικού τηλε-μάρκετινγκ.

Με τα κολλαγόνα ικανοποιείς ΚΑΙ κοιλιά ΚΑΙ δέρμα, ενώ με τα παραδοσιακά φαγητά μόνο την κοιλιά.

Στα συσσίτια του κώλου που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει επομένως να απαντήσουμε με συσσίτια του γνωστού κολλαγόνου που με βλέπετε να διαφημίζω καθημερινά στα κανάλια (το κολλαγόνο εδώ γράψτε το και με ωμέγα αν θέλετε).

Δηλώνω δημόσια πως προτίθεμαι να είμαι αυτή που θα διανείμει όλα τα collagen pro-active που θα απαιτηθούν προκειμένου όλος ο πεινασμένος κόσμος της χώρας μας να χορτάσει.

Σε κάθε άνδρα που θα παραλαμβάνει το κολλαγόνο, θα δίνεται εντελώς δωρεάν και η διεύθυνση του προφίλ που διατηρώ στο facebook.

Έτσι στην περίπτωση που δεν χορτάσει, θα έχει τη δυνατότητα να ξεχνάει την πείνα του κάνοντας μια γύρα στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύω εκεί.

Ήρθε η ώρα το κολλαγόνο να ταχθεί επιτέλους και αυτό στην υπηρεσία της ανθρωπιστικής κρίσης.

Καλώ κάθε Έλληνα πολίτη να αρχίσει να παρακολουθεί τα διαφημιστικά που κάνω για το collagen, ώστε να πάρει μία γεύση των ευεργετικών συνεπειών που θα έχουν τα συσσίτια που προτείνω.

ΚΟΛΛΑΓΟΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: