Δημοψήφισμα για το νόμισμα της βασιλόπιτας του ΠΑΣΟΚ απαιτεί ο Παπανδρέου!

081014161907_7592

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, εξαπέλυσε από το μουσείο Μπενάκη ο αρχηγός του νεοσύστατου ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Γιώργος Παπανδρέου!

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού ανακοίνωσε με χαρακτηριστική ευχέρεια λόγου όλες τις βασικές θέσεις του νέου του κινήματος ενώπιον του κατενθουσιασμένου κοινού του, υπογράμμισε για ακόμη μία φορά τη μεγάλη σημασία που δίνει στον θεσμό του δημοψηφίσματος.

Στο σημείο αυτό της ομιλίας του δεν παρέλειψε να επιτεθεί έντονα σε όσους το 2011 τον είχαν κατηγορήσει για την πρόταση δημοψηφίσματος που είχε υποβάλει σχετικά με τη δεύτερη δανειακή σύμβαση της χώρας μας.

Αυτό που προκάλεσε όμως ιδιαίτερη εντύπωση στο κοινό ήταν η θέση του Παπανδρέου ότι δημοψήφισμα πρέπει να διεξάγεται ακόμη και για ήσσονος σημασίας θέματα που αυτός απ’ ότι φαίνεται τα θεωρεί σημαντικά.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε, ένας από τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, ήταν η πάγια θέση του για αναγκαιότητα διενέργειας δημοψίσματος ακόμη και για το νόμισμα που θα πρέπει να περιέχει κάθε χρόνο η βασιλόπιτα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα της σημερινής ομιλίας Παπανδρέου (μαζί με όλα τα σαρδάμ):

«ΔΗΜΟΞΥΡΙΣΜΑ ΣΥΝΤΡΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΞΥΡΙΣΜΑ!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΓΟΣ!

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΗΧΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΟΛΗ!

ΤΟ 2011 ΣΥΝΤΡΟΛΛΟΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΞΥΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΡΝΙΟ!

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΗΜΟΥΝΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΛΟ ΒΑΛΕΓΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ!

Ο ΒΑΛΕΓΓΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΓΝΟΒΡΥΣΕΙ!

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΠΑΡΕΓΚΡΙΤΗ!

ΕΝΑ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΞΥΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΤΥΨΕΙΣ ΜΟΥ!

ΣΤΟΝ ΚΙΦΗΣΣΟ – συγχωρέστε με- ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ!

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥ, ΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΑ ΔΗΜΟΞΥΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: