Μήνυση κατά του κομμωτή του Ξηρού υπέβαλε ο Τρύφων Σαμαράς!

7504-10

Μήνυση κατά του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από τα δύο απαράδεκτα (όπως τα χαρακτηρίζει) κουρέματα του «Μανώλη» της 17 Νοέμβρη κατέθεσε νωρίς το πρωί της Κυριακή ο διάσημος Έλληνας κομμωτής Τρύφων Σαμαράς.

Ο Τρύφων Σαμαράς, εμφανώς εξαγριωμένος με το θέαμα που αντίκρυσε το μεσημέρι του Σαββάτου από τις τηλεοράσεις, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα προτού μάλιστα φθάσει εκεί ο Χριστόδουλος Ξηρός για την καθιερωμένη απολογία του.

Η μήνυση του διάσημου κομμωτή αφορά μάλιστα τόσο το κούρεμα playmobil που είχε ο Ξηρός κατά την περίοδο της απόδρασής του (τον Ιανουάριο του 2014) όσο και το πλούσιο σε ξανθό χρώμα κούρεμα με το οποίο αυτός συνελήφθη από τις αρχές πριν λίγες ώρες.

«Είμαι εξοργισμένος και έτοιμος να εκραγώ. Αυτός ο σε εισαγωγικά συνάδελφος που επιμελείται της κόμμωσης του Ξηρού πρέπει να πάει μέσα ισόβια.

Μα, τί αίσχος και χάλι μαύρο ήταν αυτό πάλι; Τότε που είχε κάνει εκείνο το βίντεο διαγγελματάκι ήταν πάλι αίσχος. Σκέτο playmobil.

Νόμιζα όμως πως μετά το κράξιμο που είχε φάει από πολλούς στο διαδίκτυο, θα άλλαζε κομμωτή. Τελικά τα πράγματα γίναν χειρότερα.

Αυτό το ξανθό δεν του πάει καθόλου. Εγκληματίας αυτός που τον κουρεύει. Εγκληματίας μεγάλος.

Η μήνυση που κατέθεσα πριν λίγο ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Και αφορά και τα δύο μαλλάκια έτσι; Και το τωρινό και το παλιό!

Εύχομαι οι μπατσούληδες να τα καταφέρουν και να τον βρουν γρήγορα αυτόν τον παλιάνθρωπο που τον κούρευε και να τον οδηγήσουν στις φυλακές για πάντα».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τρύφων Σαμαράς κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες ο Χριστόδουλος Ξηρός αρνείται πεισματικά να δώσει τα στοιχεία του καταζητούμενου πλέον κομμωτή του στις αρχές, με τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. δυστυχώς να κινούνται κυριολεκτικά στο σκοτάδι.

Ο συνήγορος του Ξηρού Γιάννης Ραγκούσης καλούμενος να σχολιάσει την μήνυση που υπεβλήθη από τον Τρύφων Σαμαρά δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ο κύριος Τρύφων Σαμαράς να ασχοληθεί με τις τρίχες του και να αφήσει τον κομμωτή του πελάτη μου ήσυχο. Ο Χριστόδουλος δεν έχει μετανιώσει για κανένα από τα δύο κουρεμάτά του. Μάλιστα όπως μου είπε πριν λίγο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του, νιώθει περήφανος τόσο για την δράση του όσο και για το μαλλί του».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: