Σοκάρει το πόρισμα για τη δεύτερη γιάφκα Ξηρού: Ήταν στο Λουτράκι γιατί ήθελε Λουτράκι Αίματος!

ImageHandler

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τους στόχους του «Μανώλη» της 17 Νοέμβρη φέρνουν οι συνεχείς και εξονυχιστικές έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. η τοποθεσία του δεύτερου κρησφύγετου του Χριστόδουλου Ξηρού (Λουτράκι) μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ήθελε Λουτράκι Αίματος!

Ακολουθούν όλες οι σημερινές δηλώσεις του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποίηθηκε στη σκιά των νέων εντυπωσιακών εξελίξεων στην υπόθεση:

«Όπως όλοι σας γνωρίζετε κάθε συνηθισμένος τρομοκράτης έχει ως στόχο του πάντα ένα λουτρό αίματος.

Ε, λοιπόν, οι έρευνες της υπηρεσίας μας αυτή τη φορά έπιασαν κυριολεκτικά λαβράκι, καθώς έδειξαν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός, μετανοημένος ίσως από παλαιότερες αιματοχυσίες που είχε προκαλέσει, αυτή τη φορά επιζητούσε λουτράκι αίματος.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που τον έκανε να φτιάξει κρησφύγετο στην συγκεκριμένη περιοχή.

Επρόκειτο λοιπόν για επιλογή του αδίστακτου τρομοκράτη με βαρύτατο συμβολισμό για τις επιδιώξεις που είχε.

Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της δράσης του αντάρτικου πόλεως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν τρομοκράτη που έχει ως στόχο λουτράκι αίματος.

Τώρα τα σενάρια ως προς τον ακριβή στόχο της επίθεσης Ξηρού είναι πλέον δύο:

1. Ήθελε με την επίθεσή του να πνίξει το Λουτράκι στο αίμα και να πείσει έτσι τον δήμαρχο της περιοχής να αλλάξει το όνομα της σε Λουτράκι Αίματος.

2. Θα μετέτρεπε σε λουτράκι Αίματος τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να αποδράσουν τα φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς.

Σε πολύ λίγες ώρες ως Ελληνική Αστυνομία θα είμαστε σε θέση να εξακριβώσουμε πλήρως ποιό από τα δύο παραπάνω σενάρια ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Παρακαλούμε πολύ, όπως παρακολουθείτε ανελλιπώς τα δελτία τύπου της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μας στο γνωστό site του σώματος».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: