Συμμετοχή στη Νηστεία της Σαρακοστής ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας!

tsipras.ekklisia.

Σε μία ακόμη τολμηρή κίνηση προσέγγισης του θρησκεύομενου κομματιού του ελληνικού εκλογικού σώματος προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μετά την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος, τη συνάντησή του με τον Πάπα της Ρώμης, και την πολύ πρόσφατη ενεργή συμμετοχή του στον φετινό εορτασμό των Θεοφανείων, ο Αλέξης Τσίπρας αποφασισμένος να εξελιχθεί σιγά σιγά και αυτός σε πρότυπο τήρησης της χριστιανικής πίστης, ανακοίνωσε αυτή τη φορά την συμμετοχή του σε μία από τις διασημότερες νηστείες της ορθοδοξίας, αυτή της Σαρακοστής.

Ακολουθεί το σημερινό δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με πολύ μεγάλη χαρά και κατάνυξη, ανακοινώνουμε την γενναία απόφαση του προέδρου του Κόμματός μας για την συμμετοχή του στην φετινή νηστεία της Σαρακοστής.

Θα θέλαμε να διευκρινήσουμε πώς την συγκεκριμένη περίοδο χριστιανικής δοκιμασίας του Αλέξη Τσίπρα, θα εκδίδεται καθημερινό ενημερωτικό δελτίο τύπου από το κόμμα μας για το διαιτολόγιο που θα ακολουθεί όλες εκείνες της ημέρες».

Πρόκειται για μία ακόμη εντυπωσιακή κίνηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σύμφωνα με κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου πρόκειται να φέρει στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας που δίνουν έμφαση στον τομέα της θρησκείας, καθιστώντας παράλληλα κάτι παραπάνω από σίγουρη την αυτοδυναμία του κόμματος στις προσεχείς εκλογές.

Η φετινή νηστεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόκειται να αυστηρή, αφού αποφασίστηκε να τηρηθεί όλη την περίοδο της Σαρακοστής η οποία να υπενθυμίσουμε πως ξεκινάει την Μεγάλη Δευτέρα. 

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας όπως ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Δευτέρας πρόκειται να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη νηστεία ανεξαιρέτως του εκλογικού αποτελέσματος που θα υπάρξει στις 25 Ιανουαρίου.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα των σημερινών δηλώσεων Τσίπρα στον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος:

« Στόχος μου είναι να τηρήσω στο ακέραιο τη νηστεία της σαρακοστής, γίνει δεν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση του τόπου μας.

Κι αυτό γιατί θέλω όλος ο κόσμος να καταλάβει ότι η σημερινή μου απόφαση δεν υποκινήθηκε από προεκλογικές και μόνο σκοπιμότητες.

Τους τελευταίους μήνες με έχει πιάσει -θα έλεγα- μία έντονη χριστιανική κατάνυξη.

Μπορεί κάποτε να δήλωνα άθεος, να ξέρετε όμως πως σήμερα έχω γίνει πιο χριστιανός και από τους παραδοσιακούς χριστιανούς».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: