Προνομιακή ψήφος στο DWTS για τους 18άρηδες χωρίς δικαίωμα ψήφου, με εντολή Σαμαρά!

vouli-efivoi

Γλυκαίνει τον πόνο των 18χρονων που δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις φετινές εκλογές, η κυβέρνηση!

Με σημερινή προσωπική παρέμβαση του ευαίσθητου στα θέματα της νεολαίας Αντώνη Σαμαρά, όλοι οι γεννηθέντες το 1997 που αποκλείστηκαν από την επικείμενη εκλογική διαδικασία, πρόκειται να αποκτήσουν προνομιακή ψήφο στην γνωστή ψυχαγωγική εκπομπή του Antenna Dancing With The Stars.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός διαπιστώνοντας την οξύτητα των αντιδράσεων που υπήρξαν για το συγκεκριμένο θέμα και θέλοντας να εξισσοροπήσει την συνταγματική αδικία που δημιουργούνταν, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον διευθυντή του καναλιού του Αμαρουσίου και συμφώνησε σε μία σημαντική ενίσχυση της ψήφου των 18χρονων στην γνωστή εκπομπή χορού.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη, βάσει της συμφωνίας αυτής που ήδη έχει κλείσει, όλοι οι 18χρονοι που χάνουν το δικαίωμα ψήφου στις εθνικές εκλογές πολύ σύντομα θα αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου στο Dancing With Stars το οποίο θα ξεπερνάει σε δύναμη τις ψήφους της κριτικής επιτροπής. 

Η προνομιακή αυτή ψήφος των γεννηθέντων το 1997 θα καθορίζει κατά 80% το τελικό αποτέλεσμα ως προς την τύχη κάθε χορευτή.

Από την άλλη πλευρά, τόσο οι ψήφοι της κριτικής επιτροπής όσο και οι ψήφοι του υπόλοιπου κοινού  θα συνδιαμορφώνουν πλέον μόνο κατά 10% την τελική έκβαση κάθε παίχτη.

Με αίτημα της παραγωγής του Dancing With The Stars, μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει αποσταλεί στον Antenna πλήρης κατάλογος με τους 18χρονους που δεν θα μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές, με σκοπό αυτοί να συμπεριληφθούν άμεσα στις ειδικές λίστες της εκπομπής με τους έχοντες δικαίωμα προνομιακής ψήφου.

Στόχος της κυβέρνησης είναι η αυξημένη αυτή σε δύναμη ψήφος των 18χρονων στη διάσημη εκπομπή χορού να έχει θεσμοθετηθεί επίσημα το αργότερο μέχρι το μεθεπόμενο Live επεισόδιο της εκπομπής, δηλαδή μέχρι την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ανάλογες κυβερνητικές πρωτοβουλίες σχετικά με τους νέους που στερούνται το δικαίωμα του εκλέγειν στις προσεχείς εκλογές, αναμένεται πολύ σύντομα να πραγματοποιηθούν και για άλλα κρίσιμα ψυχαγωγικά events όπως είναι αυτό της Eurovision 2015.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Αρέσει σε %d bloggers: