Κούρεμα χρέους Βοσκόπουλου υπόσχεται ο Βενιζέλος στην Γκερέκου εάν επιστρέψει!

gkerekou

Το τελευταίο του χαρτί για την επιστροφή της Άντζελας Γκερέκου στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη της χώρας, έπαιξε στη σημερινή διακαναλική συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Επρόκειτο για μία ιδιαίτερα πένθιμου κλίματος συνέντευξη στην αρχή της οποίας τηρήθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ενός λεπτού κωλοτούμπα ως ένδειξη δυσαρέσκειας στην πρόσφατη μη αναμενόμενη προσχώρηση του γνωστού πρώην φωτομοντέλου στο στρατόπεδο της Συγγρού.

«Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα» σιγοτραγούδησε σε κάποια φάση ο Ευάγγελος Βενιζέλος στα μικρόφωνα των δημοσιογράφων κουνώντας παράλληλα με νόημα μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς πλήθος αποκαλυπτικών φωτογραφιών της πρώην Υπουργού Πολιτισμού που έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα στο πάνθεον των γυμνών φωτογραφήσεων.

Το κλίμα της συνέντευξης έγινε ακόμη βαρύτερο, μόλις ολιγομελής ομάδα ψηφοφόρων που βρισκόταν συγκεντρωμένη έξω από το ξενοδοχείο Caravel άρχισε να φωνάζει συνθήματα αποδοκιμασίας κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αλλά και τραγούδια του γνωστού άνδρα της Άντζελας Γκερέκου δημοφιλούς καλλιτέχνη Τόλη Βοσκόπουλου.

Αυτό ήταν ίσως και το highlight της συνέντευξης το οποίο αποτέλεσε -για πολλούς- και το περιστατικό από το οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμπλουτίστηκε με την απαραίτητη έμπνευση ώστε να προχωρήσει σε μία δελεαστική για την Γκερέκου πρόταση που την κάνει ίσως -έστω και την τελευταία στιγμή- να επιστρέψει στο κόμμα το οποίο και την ανέδειξε πολιτικά.

«Άντζελα, σε εκλιπαρώ για τελευταία φορά!

Βάλε τέλος σε αυτή την προδοσία και επέστρεψε πίσω στον πολιτικό φορέα που σε ανέδειξε.

Σε καλώ να το ξανασκεφτείς καλύτερα.

Θα περιμένω μέχρι εσχάτων να αλλάξεις στάσης και να γυρίσεις στο σπίτι σου.

Έτσι και αλλάξεις γνώμη, υπόσχομαι γενναίο κούρεμα των φορολογικών χρεών του άντρα σου.

Πιο γενναίο και από αυτό που υπόσχεται να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο χρέος της χώρας.

Εάν αρνηθείς και τώρα, να ξέρεις πώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσω απεργία πείνας!

Άντζελα, θα περιμένω νέες σου δηλώσεις με πίστη και ανυπομονησία!»

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, με τα βλέμματα όλων τώρα να είναι στραμμένα στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού που από λεπτό σε λεπτό πρόκειται να εκδώσει νέα ανακοίνωση η οποία και θα απαντά πλήρως στην δελεαστική αυτή πρόταση Βενιζέλου.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: