Για συσσίτια με υδατάνθρακες συμφώνησαν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε περίπτωση που συγκυβερνήσουν!

kammenos-tsipras_0

Δεκτή έκανε τελικά ο Αλέξης Τσίπρας την κόκκινη γραμμή του Πάνου Καμμένου για το είδος τροφίμων που θα διανέμεται στα συσσίτια τα οποία θα διοργανώνονται σε όλη τη χώρα από την μελλοντική κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Επρόκειτο για ένα ζήτημα το οποίο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε θέσει επιτακτικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη κιόλας διερευνητική συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές σχετικά με την πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας των δύο κομμάτων.

Ακολουθούν όλες οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος στα τηλεοπτικά συνέργεια που περίμεναν υπομονετικά την έξοδό του από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου:

«Το είχα δηλώσει κατηγορηματικά από το βήμα της βουλής πριν πολύ καιρό, θα το ξαναδηλώσω και τώρα μπροστά σας, να το ακούσουν όλοι οι Έλληνες:

Οι υδατάνθρακες είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ!

Σήμερα, ζήτησα από τον Αλέξη Τσίπρα να σεβαστεί την αδυναμία που τρέφω στο συγκεκριμένο είδος ουσιών αλλά και τροφής, και να δεσμευθεί δημόσια ότι θα τηρήσει την κόκκινη γραμμή που έχει βάλει το κόμμα μου για το ενδεχόμενο συνεργασίας μας σε κυβερνητικό σχήμα.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, κι έτσι με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω, ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που θα προκύψει σίγουρα μετά τις 25 γενάρη θα διοργανώνει συσσίτια στα οποία ο κόσμος θα λαμβάνει αποκλειστικά και μόνο υδατάνθρακες.

Τεράστιες ποσότητες λοιπόν τόσο από απλούς όσο και από σύνθετους υδατάνθρακες (=μακαρόνια), από τις αρχές Φεβρουαρίου και μετάθα μοιράζονται επιτέλους δωρεάν για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Τα συσσίτια που καταφέραμε να διασφαλίσουμε ως κόμμα, θα είναι επομένως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Προειδοποιώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι σε περίπτωση που δεν τηρήσει την συμφωνία μας αυτή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση με συνοπτικές διαδικασίες και θα ζητήσουν την άμεση προκήρυξη νέων εκλογών.

Σας το είχα πει και παλιότερα.

Οι Ανεξάρτητες Έλληνες πρέπει να μπουν στην επόμενη βουλή και να είναι οι απαραίτητοι εκείνοι εγγυητές μίας πιθανής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Να είναι αυτοί που θα παρεμβάινουν και θα διορθώνουν όλα τα κακώς κείμενα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μία κυβέρνηση χωρίς τους ΑΝΕΛ μέσα της, δεν πρόκειται να είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, δεν πρόκειται να είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Χαίρομαι πολύ που σήμερα βρέθηκε αίσια λύση στο ζήτημα με τους υδατάνθρακες που είχα βάλει στον κύριο Τσίπρα εδώ και καιρό.

Σας ευχαριστώ όλους πολύ!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: