Ψεκαστικό ήταν το αεροπλάνο στο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ!

newego_LARGE_t_1101_54453154

Μία σοκαριστική αποκάλυψη ήρθε στο φως το μεσημέρι της Δευτέρας από τον Πάνο Καμμένο, σχετικά με το αεροσκάφος που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες του προεκλογικού σποτ της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης!

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε σημερινό έκτακτο τηλεοπτικό του διάγγελμα, αναφέρθηκε στο ΠΑΣΟΚικό σποτ με στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το αεροπλάνο της Χαριλάου Τρικούπη κατά τη διάρκεια της πτήσης του ενεργούσε συνεχούς αερο-ψεκασμούς που στόχο είχαν την επιρροή ανυποψίαστων Ελλήνων ψηφοφόρων της χώρας μας. 

Όπως ο Πάνος Καμμένος ισχυρίζεται, το ΠΑΣΟΚικό αεροπλάνο έγινε αντιληπτό τυχαία από πλήθος στελεχών του κόμματος που κατά τη διάρκεια της δόλιας πτήσης είχαν την ατυχία να περνάνε από περιοχές της Αττικής στις οποίες και έκαναν την εμφάνισή τους τα ύποπτα υγρά.

Επρόκειτο για ομάδα στελεχών των ΑΝΕΛ που βρίσκονταν στους δρόμους για διανομή προεκλογικού υλικού του κόμματος και παραλίγο να πέσουν θύματα των δόλιων αερο-ψεκασμών του ΠΑΣΟΚ.

Κάτι τέτοιο ευτυχώς δεν κατέστη εφικτό, αφού ειδικό συνεργείο του κόμματος με επικεφαλής τον Τέρενς Κουίκ κινητοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να προστατεύσει τα μέλη του κόμματος παρέχοντάς τους αποτελεσματική κάλυψη με ειδική αντι-ψεκαστική ομπρέλα.

Για δόλια προσπάθεια νοθείας του επερχόμενου εκλογικού αποτελέσματος με πρωτοφανή για την εποχή μέσα, έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με νέες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους το απόγευμα της  Δευτέρας, απειλώντας με ειδικά δικαστήρια τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε περίπτωση που το κόμμα του συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το αεροσκάφος που είδατε στο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, δεν ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Ήταν ένα αεροπλάνο σε δόλια και διατεταγμένη υπηρεσία από την Χαριλάου Τρικούπη.

Ο κύριος Βενιζέλος όταν με το καλό μπω σε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ θα λογοδοτήσει για όλους τους αερο-ψεκασμούς στους οποίους και προέβη το συγκεκριμένο αεροπλάνο του.

Τουλάχιστον 10 γνωστά στελέχη του κόμματός μου λίγο έλειψε να πέσουν θύματα των ΠΑΣΟΚικών ψεκασμών.

Επρόκειτο για ψεκασμούς με αγνώστου σύνθεσης υγρά που στόχο είχαν να επηρεάσουν την πολιτική ταυτότητα των ανυποψίαστων θυμάτων του Βενιζέλου». 

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος κατά το τηλεοπτικό του διάγγελμα.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: