Σε σοκολατούπολη το προεκλογικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ!

logoantarsyar_2

Μέσα σε ένα εργαστήριο σοκολάτας (σοκολατούπουλη) το οποίο και έφτιαξε ειδικά για τις ανάγκες του προεκλογικού της αγώνα, αναμένεται να στήσει το πρωί της Πέμπτης το κεντρικό προεκλογικό της περίπτερο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ.

Και ενώ μέχρι το πρωί της Τετάρτης στελέχη του κόμματος υποστήριζαν ότι η λέξη ΜΑΡΣ έβγαινε από τα αρχικά γράμματα της φράσης «Μέτωπο Αριστερής Συνεργασίας», σημερινή επίσημη ανακοίνωση του ελληνικού παραρτήματος της διάσημης αμερικανικής εταιρείας ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Στην ανακοίνωσή της, η MARS HELLAS εκφράζει την ένθερμή στήριξή της στο αριστερό αντικαπιταλιστικό μόρφωμα αποκαλύπτοντας παράλληλα την αρμονική σχέση χορηγίας που την συνδέει εδώ και ημέρες με αυτό.

Ακολουθεί η σημερινή λίτη ανακοίνωση της εταιρείας:

«Δηλώνουμε την αμέριστη στήριξή μας στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ της οποίας και ξεκαθαρίζουμε ότι αποτελούμε περήφανο πολιτικό χορηγό.

Η εκλογική μας αυτή συνεργασία έχει ως σκοπό να αναδείξει την ήδη ευρέως διαδεδομένη επιστημονική άποψη ότι η σοκολάτα αποτελεί όχι μόνο υποκατάστατο του σεξ αλλά και της επανάστασης».

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η στάση τουλάχιστων 5 κεντρικών στελεχών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ που πριν λίγο εξέφρασαν την πλήρη διαφωνία τους για τους δεσμούς του συμμαχικού μορφώματος με την γνωστή εταιρεία παρασκευής σοκολάτας, απειλώντας μάλιστα ευθέως με αποχώρηση λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη της μεγάλης εκλογικής μάχης.

Υπενθυμίζουμε, ότι στο τελευταίο συνέδριο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπου και είχε αποφασιστεί -με οριακή πλειοψηφία – η εκλογική κάθοδος του κόμματος με την προσθήκη της λέξης ΜΑΡΣ, μεγάλη απήχηση είχαν συγκεντρώσει  και 2 οι προτάσεις που τελικά μειοψήφισαν.

Η πρώτη από αυτές προέβλεπε την κάθοδο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ- TWIX και η δεύτερη την κάθοδο του κόμματος ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ – SNICKERS.

Τελικά, η πρόταση καθόδου ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ ήταν αυτή που υπερίσχυσε με την αιτιολογία ότι με την λέξη ΜΑΡΣ γίνεται εφικτό ένα δυναμικό αντικαπιταλιστικό άνοιγμα στους ψηφοφόρους του πλανήτη Άρη (Mars= Άρης). 

Το άνοιγμα αυτό μάλιστα, σύμφωνα με πολλά στελέχη του κόμματος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην προσπάθεια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την εξασφάλιση του πολυπόθητου 3%.

Σημειώνουμε τέλος ότι στον ειδικό χώρο της Πλατείας Ομονοίας τον όποιο και κατάφερε αισίως να εξασφαλίσει το κόμμα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, κάθε ενδιαφερόμενος υποστηρικτής θα μπορεί να παραλαμβάνει εντελώς δωρεάν τόσο προεκλογικό υλικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ όσο και σοκολάτες ΜΑΡΣ. 

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: