Καμμένο μυρίζει από το βράδυ της Κυριακής στην Κουμουνδούρου!

syriza

Μία περίεργη οσμή καμμένου έχει κατακλύσει από το βράδυ της Κυριακής την ατμόσφαιρα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό χώρο των κεντρικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ!

Αυτό προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι το πρώτο κύμα καμμένου άρχισε να γίνεται αισθητό από τους υπαλλήλους των γραφείων, αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων Samaras Exit – Polls.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, έσπευσε να καθησυχάσει τα στελέχη του κόμματος επισημαίνοντας ότι η μυρωδιά οφείλεται σίγουρα στην φωτιά που πήραν τα μπατζάκια του Αντώνη Σαμαρά ύστερα απο την μεγάλη εκλογική του ήττα.

Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη με δηλώσεις της στους δημοσιογράφους διέψευσε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό αυτό της Κουμουνδούρου.

Κατά την εκδοχή της Συγγρού, καμμένο δεν μυρίζει μόνο η Κουμουνδούρου αλλά και όλη η Αττική, και η φωτιά οφείλεται σε χθεσινό κάψιμο ενός δύσκολου στο σκίσιμο μνημονίου από τον γνωστό μνημονιοσκίστη Αντώνη Σαμαρά.

Την ερμηνεία αυτή υποστήριξε ένθερμα και ο διάσημος βιβλιοπώλης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο κύριος Σαμαράς σκίζει καθημερινά δεκάδες μνημόνια.

Εχθές το βράδυ όμως ένα από τα μνημόνια δεν σκιζόταν με τίποτα, κι έτσι αναγκάστηκε να του βάλει φωτιά.

Αυτά που λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι αστειότητες, γιατί καμμένο μυρίζει σε όλη την Αττική και όχι μόνο στην Κουμουνδούρου».

δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Άδωνις Γεωργιάδης αμέσως μετά την ολοκλήρωση του καθημερινού του παιξίματος με τα 2 τρενάκια της Ευγενίας Μανωλίδου.

Το πρωί της Δευτέρας, η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε από τον Αλεξη Τσίπρα για προληπτικούς λόγους και εδώ και ώρες κάνει φύλο και φτερό το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εξακριβώσει την ακριβή αιτία της επίμαχης μυρωδιάς.

Εντός των επομένων ωρών, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, θα έχει ανακοινωθεί επίσημα από το κόμμα όλο το πόρισμα της εξονυχιστικής έρευνας της πυροσβεστικής που είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: