Από τον Γοργοπόταμο θα ανακοινωθεί η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου!

Gorgopotamos_Bridge_1

Με φόντο την ιστορική γέφυρα του Γοργοπόταμου αναμένεται να ανακοινωθεί το κυβερνητικό σχήμα συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένου που έχουν ήδη ξεκινήσει με το τρενάκι τους το ταξίδι για την Φθιώτιδα.

Πρόκειται για μία ιστορική συμφωνία η οποία έκλεισε το πρωί της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της συνάντηση που είχαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, συνάντησης που είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση για κυβερνητική συνεργασία.

Όπως τόνισε κατά την έξοδό του από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Καμμένος η επιλογή αυτή είναι καθαρά συμβολική και αποτελεί αποτέλεσμα προσωπικής του εμπνεύσεως η οποία έγινε δεκτή αμέσως και με ενθουσιασμό από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα ήταν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Οι κάλπες εχθές το βράδυ έφεραν στο νου σε όλους τους Έλληνες την κορυφαία αντιστασιακή πράξη κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής, η οποία σας υπενθυμίζω ότι έγινε με την αρμονική συνεργασία αριστερών και δεξιών (ΕΛΑΣ και ΕΔΕΣ).

Χθες εγώ ως σύγχρονος Ναπωλέων Ζέρβας και ο Αλέξης Τσίπρας ως σύγχρονος Άρης Βελουχιώτης ανατινάξαμε με επιτυχία την Σαμαροβενιζελική μνημονιακή γέφυρα, και σήμερα έρχεται η ώρα της μεγάλης γιορτής.

Για όσους αμφισβητούν ότι είμαι κάτι σαν τον Ναπολέοντα Ζέρβα υπενθυμίζω απλά ότι σύμφωνα με έρευνα που είχε γίνει παλαιότερα από στελέχη του κόμματός μου, ο κύριος Ζέρβας αγαπούσε τους υδατάνθρακες και μισούσε υπερβολικά τους ψεκασμούς.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, οι ομοιότητές μου με τον μεγάλο αγωνιστή της εθνικής αντίστασης είναι κάτι παραπάνω από πολλές.

Στις 4 το απόγευμα, εγώ και ο μικρός Αλέξης θα επιβιβαστούμε στο γνωστό τρενάκι με προορισμό την ιστορική γέφυρα του Γοργοπόταμου απ’ όπου και θα ανακοινώσουμε στον ελληνικό λαό όλη τη σύνθεση της κυβέρνησής μας.

Οδηγός στο τρένο θα είναι ο μικρός Αλέξης και εγγυητής της ταχύτητας του εγώ, όπως ακριβώς έγινε και στο προεκλογικό σποτ του κόμματός μου.

Όλα τα έξοδα του ταξιδιού θα καλυφθούν από τα ταμεία των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, και όχι φυσικά από τα ταμεία του ελληνικού κράτους όπως κάποιοι κακόβουλοι θα άρχισαν να διαδίδουν.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το απόγευμα στον Γοργοπόταμο.

Πάω να ετοιμάσω βαλίτσες για το ταξίδι.

Σας ευχαριστώ πολύ!»

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την έξοδό του από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: