Υπουργός Eθνικής Επίθεσης ο Βαζέχα στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

anel

Και υπουργείο Επίθεσης -πέρα από το παραδοσιακό Υπουργείο Άμυνας- στο οποίο μάλιστα επικεφαλής θα τοποθετηθεί ένας διάσημος παλαίμαχος σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, πρόκειται να περιλάμβάνει η νέα κυβέρνηση που θα σχηματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο λόγος για τον ιστορικό γκολτζή Κριστόφ Βαζέχα ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ με τους οποίους μάλιστα κατήλθε και υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών χωρίς όμως τελικά να κατορθώσει να εκλεγεί.

Η θεσμοθέτηση του Υπουργείου Επίθεσης αποτελούσε πάγια θέση του προγράμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και αποτελεί μία από από τις κόκκινες γραμμές που έχει θέσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ για το κυβερνητικό σχήμα που θα σχηματίσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του Πάνου Καμμένου, η ανάγκη για της ανάδειξης του ζητήματος της εθνικής επίθεσης ήταν και ο λόγος της πρόσφατης προσχώρησης του Κριστόφ Βαζέχα στις τάξεις του κόμματος.

«Ο Κριστόφ Βαζέχα, όπως ο ελληνικός λαός γνωρίζει, είναι επιθετικός μεγάλης κλάσης και το Υπουργείο Επίθεσης πιστεύω πως του ανήκει δικαιωματικά. 

Δεν με ενδιαφέρει που δεν εξελέξη βουλευτής.

Θα τοποθετηθεί στο Υπουργείο Επίθεσης ως εξωκοινοβουλευτικός τεχνοκράτης της μπάλας.

Είμαι σίγουρος ότι με Βαζέχα στην επίθεση και Νικολόπουλο ακροδεξιό χαφ της κυβέρνησης, τα γκολάκια στα δίχτυα των Τροικανών θα πέφτουνε βροχή.

Από τα αποδυτήρια θα χάνουν πλέον οι Γερμανοί τοκογλύφοι τα ματσάκια που θα παίζουν με την χώρα μας.

Για αυτό που σας λέω, είμαι σίγουρος».

δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Δευτέρας, επισημαίνοντας ότι ο νέος πρωθυπουργός έχει ήδη συμφωνήσει με την συγκεκριμένη επιλογή του.

Την ίδια στιγμή, γκρίνια επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ από πρωτοκλασσάτα στελέχη του κόμματος που διαφωνούν πλήρως με την σύσταση του υπουργείου επίθεσης.

«Δεν αμφισβητώ φυσικά καθόλου τις λαμπρές ικανότητες του Κριστόφ Βαζέχα στην επίθεση».

Από τη στιγμή όμως που όπως όλοι γνωρίζετε, η άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση, το Υπουργείο Άμυνας είναι νομίζω υπεραρκετό για τις επιθετικές ανάγκες της κυβερνητικής μας ομάδας.

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Στρατούλης με παρέμβασή του σε γνωστή ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης, λίγα μόλις λεπτά μετά την διαρροή της επίμαχης είδησης.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: