Συνεχίζεται το ξέφρενο πάρτι για την ήττα Σαμαρά στo σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη!

bomba2

Τρικούβερτο γλέντι του Μητσοτακέϊκου είναι σε εξέλιξη από νωρίς το βράδυ της Κυριακής στην οικία της Ντόρας Μπακογιάννη!

Στην οικία του πρωτοκλασσάτου γαλάζιου στελέχους, εδώ και 2 εικοσιτετράωρα, βρίσκονται ο αδελφός της (Κυριάκος Μητσοτάκης) ο πατέρας της, αλλά και πολλα πρόσωπα από τον στενό φιλικό κύκλο της οικογένειας.

Πολύς χορός, μεγάλες ποσότητες ποτών και φαγητού, και μουσική στη διαπασόν, είναι αυτά που συνθέτουν το σκηνικό της γιορτής η οποία αναμένεται να συνεχιστεί για πολλά εικοσιτετράωρα ακόμα.

Το σύνθημα για την έναρξη του μεγάλου πάρτι στο οποίο δυναμική συμμετοχή έχει φυσικά και ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έδωσαν τα πρώτα exit polls της Κυριακής που έδωσαν το πρώτο μήνυμα για την εκλογική συντριβή που θα αντιμετώπιζε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο ένθερμος εορτασμός της ήττας Σαμαρά που σύμφωνα με όλους τους μετέχοντες του πάρτι ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την ανάληψη των ηνίων της παράταξης από την Ντόρα Μπακογιάννη, διενεργείται φυσικά εν αγνοία της ηγεσίας του κόμματος που βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ από την συντριπτική εκλογική ήττα.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, παρά το γηραιό της ηλικίας του, είναι αυτός που σέρνει κυριολεκτικά τον χορό και ανοίγει τις σαμπάνιες την μία μετά την άλλη.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, τα λιποθυμικά επεισόδια που ο επίτιμος υπέστη και τον ανάγκασαν να λείψει για λίγες μόνο ώρες από το γλέντι, οφείλονταν στην υπερκόπωση που υπέστη από τις χορευτικές φιγούρες στις οποίες και επιδιδόταν συνεχώς.

«Επιτέλους, αυτός ο προδότης, η ντροπή της Καλαμάτας, ο ελεεινός αποστάτης που έριξε την κυβέρνησή μου το 93 πήρε το μάθημα που του άξιζε.

Η Ντορούλα μου σε λίγες μέρες θα είναι η νέα αρχηγός του κόμματος και έτσι το όνειρό μου να την δω κάποτε πρωθυπουργίνα του τόπου παίρνει ξανά σάρκα και οστά.

Το είχα δηλώσει και κατά το παρελθόν στους δημοσιογράφους:

Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την ζωή εάν δεν καμαρώσω πρώτα την Ντορούλα μου πρώτη πίστα στο Μέγαρο Μαξίμου».

εξομολογήθηκε σε ενεργό συμμετέχοντα του πάρτι και στενό φίλο της οικογένειας ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με διαρροές, η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία αποτελεί και το κεντρικό πρόσωπο του εντυπωσιακού πάρτι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του event προτίθεται να ζητήσει δημόσια από τον Αντώνη Σαμαρά την άμεση διενέργεια συνεδρίου του κόμματος με σκοπό την εκλογή νέου προέδρου από την βάση.

Η υποψηφιότητα της κόρης του επίτιμου για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη, με τα μέχρι στιγμής δημοσιοποιηθέντα προγνωστικά να δείχνουν ότι η εκλογή της Ντόρας στη θέση του προέδρου της παράταξης -αυτή τη φορά- είναι βέβαιη.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: